HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Bu eğitim öğretim yılı içerisinde proje çalışmaları gerçekleştiren öğrencilerin vermiş olduğu emekler güzel sonuçlar getirmeye ve Ödemiş’i temsil etmeye devam ediyor.

Okul Müdürü İlhan Koca, “Çocuk Gelinler Yazgı Olmasın"

Okul Müdürü İlhan Koca,"Okulumuz her yıl olduğu gibi bu yılda bilimsel çalışmalara yoğun başladı. Okulumuz felsefe öğretmeni Zerrin Güngör öncülüğünde çalışan 71 öğrenci bu yıl 8 alanda 40 proje üzerinde çalışırken, bu yıl gerçekleştirmiş oldukları projelerden bir tanesi TÜBİTAK Lise Öğrencileri Arası Proje yarışmasında sergiye davet edildiler. 6 ilden gelen projeler içerisinde alanında sergilenmeye değer bulunan 11 proje içerisinde yer alan projelerden Pınar Aktürk ve Esra Çağlayanlar adlı Öğrencilerin hazırlamış olduğu " Çocuk Gelinler Yazgı Olmasın"adlı proje bilimsel çalışmalarda yer aldıklarını bir kez daha kanıtladılar. Hazırlanan diğer projelerin gerek Türkiye geneli diğer yarışmalara gerekse de il milli eğitim bünyesinde gerçekleşecek olan diğer yarışmalara yollanmak üzere hazırlanmaya devam edildiğini ifade eden, Koca Proje çalışmalarında emek veren tüm öğrencilerimizle birlikte tüm çalışmalarımızda bizlere destekleriniz eksik etmeyen Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Metin Ender Karabulut'a teşekkür ederiz” dedi.

Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Ender Karabulut, “Proje yarışmasında ilçemizi gururla temsil eden Ödemiş Ticaret Odası Anadolu Lisesi'ni bu göstermiş oldukları başarıdan dolayı tebrik ediyorum. TÜBİTAK proje yarışmalarında sergilenen bu başarıların diğer branş ve yarışmalarda da elde edilmesinin temenni ediyorum" dedi.

Editör: Haber Merkezi