HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Tarihi 1893’lü yıllara dayanan, tarımın, ticaretin ve sanayinin köklü ve güçlü olduğu şehrin 125 yıllık Ticaret Odası, kurumsal imajını ve kimliğini yansıtacak, anlaşılabilir, özgün, estetik ve akılda kalıcı olabilecek yeni logosunu arıyor.

Eriş, “Geçişimiz Osmanlı dönemine inmektedir”

Logo değişikliği ile ilgili açıklama yapan Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş, “Odanın marka imajı için kilit önem taşıyan logo prestijli geçmişi ve mirası korumakla birlikte yeni hedefleri de işaret ediyor. Odanın kuruluş tarihinin bugüne kadar 1923 olarak bilindiğini belirterek Odanın tarihçesini hazırlarken kuruluş tarihinin 1923’den önce olduğunu gördük. 1893 yılında var olduğu bilinen Ödemiş Ticaret Odası’nın geçmişi Osmanlı Dönemine kadar inmektedir. 1893 yılına, yani odamızın kuruluş tarihine yeni logoda yer vermek istiyoruz.

125 yıldır hizmet veren bir odayız, bir asırdan fazla bir süredir hizmet veriyoruz. Yarışmaya Odamızın kimliğini, amacını, aynı zamanda Ödemiş’in değerlerini en iyi şekilde ifade edebilecek ve kurumumuzun kuruluş tarihini taşıyan tasarımların katılmasını bekliyoruz. Adaylar Yarışma Şartname ve teknik ayrıntılara Ödemiş Ticaret Odası’nın web sitesinden  (www. odemisto. org.tr) ulaşabilirler” dedi.

Yarışma takvimi şu şekilde yayınlandı

Yarışma İlan Tarihi: 4 Ocak 2019

Son Başvuru Tarihi: 15 Şubat 2019

Seçici Kurul Değerlendirmesi: 25 Şubat 2019

Sonuçların Açıklanması: 04 Mart 2019

Editör: Haber Merkezi