HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
İBB Eşrefpaşa Hastanesi Toplum Sağlığı Çalışma Birimi Psikoloğu Şengül Çavuşoğlu tarafından verilen eğitim, Ödemiş Ticaret Odası Konferans Salonunda yapıldı. 
Eğitim’in içeriği ise, iletişim nedir, Neden Önemlidir? İletişimin Tanımı, Algılarımız, Karşımızdakilerin algısı, İletişimi Olumsuz Etkileyen Durumlar, Dinleme, Beden Dili başlıklı konular yer aldı.
Eriş, “Kişisel ve Mesleki Gelişimlere Yönelik Eğitim Semineri vereceğiz”
Konu ile ilgili Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş, “Ödemiş Ticaret Odası Kadın Girişimiler Kurulunun düzenlemiş olduğu İletişim Eğitimini İBB Eşrefpaşa Hastanesi Toplum Sağlığı Birimi ile tamamladık. Bu eğitim sayesinde, Algılarımızı, iletişim kazalarını, etkin dinleme özelliğini, empati kurabilmeyi, sözsüz iletişim ve konuşmayı daha iyi kavradık. Ödemiş Ticaret Odası olarak bu güzel semineri düzenlemiş oldukları için öncelikle Kadın Girişimciler Kuruluna ve bizlere seminerde eşlik eden tüm katılımcılara çok teşekkür ederiz. Önümüzdeki günlerde de Kişisel ve Mesleki Gelişimlere Yönelik Eğitim Seminerlerimiz devam edecektir. Üyelerimizin katılımını bekliyoruz” dedi.
Seminer sonunda Ödemiş Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu İBB Eşrefpaşa Hastanesi Toplum Sağlığı Çalışma Birimi Psikoloğu Şengül Çavuşoğlu ‘na katkılarından dolayı plaket takdim ettiler.


Editör: Haber Merkezi