Ödemiş Ticaret Borsası TOBB. 67.Genel Kurulu’na tam kadro katıldı.
Ödemiş Ticaret Borsası; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 67.Genel Kurulu’na on kişiyle katıldı. Ödemiş Ticaret Borsası heyetinde Yönetim Kurulu Başkanı A.Latif Aka, Meclis Başkanı Hasan Doğan, birlik delegeleri Hüseyin Gülcü, Zeki Turan, Tahir Kırkan, Hayrettin Sönmez, Turgut Akın, Yönetim Kurulu Üyesi Ersoy Yallıoğlu ve Genel Sekreter Ali Öz bulundu.
İlgili Genel Kurul 19-20 Mayıs.2012 tarihlerinde Ankara’da yapıldı. Öncelikle 19 Mayıs 2012 tarihinde birlik merkezinde delege ve misafirlerin kayıtları gerçekleştirildi.
10, 20 ve 51 yıl süreyle görev yapan TOBB Genel Kurul delegelerine, hizmet şeref belgesi ve plaketleri TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından 19 Mayıs 2012 Cumartesi günü, TOBB’un Ankara’daki Birlik Merkezi’nde yapılan törenle verildi.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Töreni’nin ardından, TOBB birlik merkezi bahçesinde kurulan standları gezdi.​
ATA’YA SAYGI
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 67. Genel Kurulu nedeniyle TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında TOBB Yönetim Kurulu, konseyler, oda, borsa başkanları, delegeler, Kadın Girişimciler Kurulu ve Genç Girişimciler Kurulu üyeleri Anıtkabir’i ziyaret ederek Ata’nın huzurunda saygı duruşunda bulundular.
Bu yıl 60’ıncı yaşını kutlayan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 67. Genel Kurulu M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılımıyla gerçekleştirildi.
ODA VE BORSA SEÇİMLERİ 2013 BAŞINDA
TOBB Genel Kurulu’na katılan ve konuşma yapan Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı oda ve borsaların seçimlerinin 2013’ün başında (şubat-mart) yapmaya imkan verecek kararnameyi hazırladıklarını, ancak bu seçim ertelenmesinin TOBB Genel Kurulu’nu ertelemeyeceğini bildirdi.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu Genel Kurul sonrasında yaptığı kapanış konuşmasında, ''İnsanların hayırlısı insanlara faydalı olandır, insanlara faydalı olabiliyorsak, bir kişiye iş ve aş sağlayabiliyorsak, yapmış olduğumuz müdahalelerle bir kişinin dükkanını, tezgahını açık tutabiliyorsak ne mutlu bize''  dedi.
Ödemiş Ticaret Borsası heyeti TOBB.67.Genel Kurul anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
Editör: Haber Merkezi