HABER: NAZİF HARUPÇU


Orman Su İşleri Bakanı ve İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Prof. Dr. Veysel Eroğlu 29 Nisan Çarşamba (Bugün) saat 10.00'da Ödemiş'in Bülbüller mahallesinde, Orman köylüleri ile birlikte,
Deliceliklerin  (Yabani Zeytin) aşılanması ve sertifika dağıtım törenine katılacak.  

Bülbüllerde, Çiftçilere Sertifika Dağıtımı, Aşılama ve   Tabiata Keklik Salımı Merasiminin ardından, Ak Parti Ödemiş seçim Koordinasyon merkezinin açılışına katılacak. Öğleyin de Ödemiş'teki mahalle muhtarları ile Belediye ahrandı aile gazinosunda bir araya gelecek.

Ak Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir, "Sayın Bakanımıza öncelikle, Beydağ barajı dahil olmak üzere, Bademli, Aktaş, Rahmanlar barajlarının yapılması ve sulama kanallarının yapımı aşamasında, Bölgemize verdiği önem, Çiftçimize verdiği önemi bir kez daha vurgulayarak, Şahsım, Partim ve Küçük menderes havzası adına teşekkür ederim. Hükümetimizin bölgemize vermiş olduğu önemle, yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.

Ödemiş'e ve Küçük menderes havzasına yapılacak yeni yatırımlarda, herzaman yine sayın Bakanımızın destekleri ile bölgemizin eksik olan ve yeni yapılacak olan yatırımlarında yanımızda olacağından hiç şüphemiz yoktur. Ne söz verilmiş ise yerine getirilmiştir. Bu nedenle Sayın bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu'na ve bölge milletvekilerimize, İl Başkanımıza ve Hükümetimize teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: Haber Merkezi