HABER: DİLEK AYVALI
Özel Tire Oluşum Eğitim Kurumları 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla, Tire Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulunun öğrencilerini ve ailelerini okullarında misafir etti. Her iki okulun öğrencileri bir araya gelerek sağlanan güzel dostlukta renkli görüntüler çıktı.
Özel Tire Oluşum Eğitim Kurumu öğrencileri okullarına gelen özel öğrencileri ilk olarak müzik gösterisi eşliğinde ritim grubu karşıladı. Tire Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu öğretmenleri, öğrencileri ve aileleri Özel Tire Oluşum Eğitim Kurumu okulunu inceledi ve gezdiler. Ardından okulun içerisindeki duvara, boyalı el baskısıyla ‘’Hayat Ağacı‘’ oluşturdular ve böylece ölümsüz bir anı bıraktılar. Özel öğrenciler ile Oluşum Koleji öğrencileri birlikte sportif faaliyetlerde bulundular. Keyifli geçen dakikalarda öğrenciler bol bol eğlendiler.
Tire Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okul Müdürü Osman Sönmez, Özel Tire Oluşum Eğitim Kurumları Kurucusu Halise Bıyık’a teşekkürleri ileterek çiçek takdim etti. Özel Tire Oluşum Eğitim kurumları kurucusu Halise Bıyık ise herkesin birer engelli adayı olduğunu belirterek, engelleri kaldırmak için buradayız sözünü vurguladı.


Editör: Haber Merkezi