HABER: GAMZE ONAN


Ödemiş Ortaokulu Okul Aile Birliği’nin velilerin desteği ile Ödemiş Öğretmen Evi önünde gerçekleştirdikleri kermes ile okuldaki eksiklerin bir kısmına katkı olmak istiyorlar.

Ödemiş Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Meltem Avcı, “Okulumuzda birçok eksiğimiz var bizde okul aile birliği olarak velilerimizin desteği ile bu eksikliklere biraz katkıda bulunabilmek için bir kermes düzenlemeye karar verdik. Okul Aile Birliği olarak düzenlediğimiz kermeste bizden desteklerini esirgemeyen Okul Müdürümüz Osman Yılmaz’a, Okul Aile Birliği’nde yer alan Başkan Yardımcısı Hamide Tırpancı, Semra Özçırak, Günay Top, Ferda Çakmakoğlu, Şirin Açıkalın, Rahşan Metin, Güldem Okuroğlu, Günnur Ünsal, İlknur Eker Yılmaz ve Nejla Adagideli’ye bunun dışında velilerimize çok teşekkür ediyoruz. Amacımız okulumuzda bulunan bir takım eksiklikleri kapatmak, umarım bir yaraya merhem olabiliriz. Bu tür etkinliklerimizi okula katkı sağlamak  amacıyla önümüzdeki yıllarda da devam ettirmeyi düşünüyoruz.”

Okul Müdürü Osman Yılmaz, “Okulumuzda bulunan eksiklere destek olmak için yapılmış olan bir etkinliğe destek olmamız düşünülemez. Okulumuzda okuyan öğrencilerimizin daha iyi, daha sağlıklı bir ortamda okumaları için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Bu konuda bize destek olan velilerimize de teşekkür ediyoruz.”

Editör: Haber Merkezi