HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Okul Müdürü Ersin Erol yaptığı konuşmada “ Yemeğimizi katılamayan öğretmenlerimizde var onların gerçekten de bir mazeretleri var. Öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutluyorum. Hasta olan Ercan hocamıza da buradan geçmiş olsun diliyorum. Görevi başında şehit olan değerli öğretmenlerimizde Allah’tan rahmet diliyorum. Şu anda aramızda olan atanamayan tüm öğretmenlerimizi görevinde başarılar diliyorum.  Okulumuzda büyük emek harcayan tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Bu yaptığımız çalışmaların daha iyisini en iyi şekilde yapmak içinde çaba sarfediyoruz. Sizler öğretmenler olarak en iyisine ve en güzelline layıksınız.  Sonsuz başarılar diliyorum hayatta sizlere ve Öğretmenler gününüzü kutluyorum”. Dedi
Okul Aile Birliği Başkanı Aynur Keser “Öğretmenlerimize Öğretmenler günü nedeniyle bir yemek vererek onların hem öğretmenler gününü kutladık. Hemde moral verdik onlar bizim çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmek için özveride bulunuyorlar. Kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz.
Daha sonra okulda görev yapan tüm öğretmenlerin fotoğraflarından ve okul öğretmenlerinden birinin çektiği öğretmenlerden oluşan video tek tek slayt olarak gösterisi sunuldu.  Yemek sonrası tüm öğretmenlere içerisinde isimlerinin yazılı olduğu tabaklar hediye edildi.


Editör: Haber Merkezi