HABER: Tolga KIZGIN

25 aydır Ödemiş’te Emniyet Müdürlüğü görevini yapan 42 yaşındaki 2 çocuk babası Okan Kestek, Sudan’a atanması nedeni ile bir basın toplantısı yaptı. Emrinde çalışan 200ü geçkin emniyetçiyle vedalaştı. Ödemiş Emniyet Müdürlüğü yüzme Havuzunda düzenlenen kokteyldeki basın toplantısına, Ödemiş’te görev yapan Emniyet Mensupları ve basın Mensupları katıldılar.

1 Yılda ilçeye 90 MOBESE Kamera

Babası ve kardeşi de emniyetçi olan Okan Kestek, Ödemiş’e 90 MOBESE kamera taktırarak isminden en çok bahsedilen müdürler arasına girdi. 90 MOBESE Kamerasının 5 tanesi plaka tanıma, 12 tanesi hareketli ve yaklaştırma (DOM), 73 tanesi de sabit kamera olarak Ödemiş’in giriş ve çıkışları, merkezi tamamen denetim altına alınmasını sağlamıştır.

Kestek’ten emniyetçilere mutluluk bilgileri

Okan Kestek, emniyetçilere örnek davranışlar sergilemelerini, sağlıklı kalmak için kendisi gibi spor yapmalarını, hiçbir zaman adaleti elden bırakmamaları öğüdünde bulundu. Kestek, bu arada emniyetçilere, “Mutlu olunuz, mutlu olmak başarıyı da beraberinde getirir. Ne kadar mutlu olursanız işiniz o kadar iyi olur, ben bunu kendi üzerimde denedim sizlere de tavsiye ediyorum.“

Çocuklardan Plaket

Ödemişte Toplum Destekli Büro Amirliğine bağlı futbol takımı minik oyuncuları emniyet müdürüne hem plaket, hem de üzerinde imzaları bulunan bir top armağan ettiler. Kestek kendilerine teşekkür ederek çok duygulandığını açıkladı.



Duygusal vedalaşma

Bu arada Temmuz ayında İzmir’de ayın başarılı polisi seçilen, Ali Rıza Kocataş’a teşekkür etti. Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Çalışkan yaptığı konuşmada, “Kısa bir süre birlikte çalıştık. Bu müddet zarfında sizlerden çok şey öğrendik. Eşitliği, adaleti, gördük. Bizlere çok iyi davrandığınız ve örnek olduğunuz için sizlere teşekkür ediyor ve arkadaşlarım adına hakkımızı helal ediyoruz“ dedi. Daha sonra Emniyet Müdürü Okan Kestek toplantıya katılan tüm emniyetçilerle tek tek helalleşti. Okan Kestek ilçede emniyet birimlerinin çalışmalarından çok memnun olduğunu belirterek, İzmir genelinde isimlerini duyurduklarını söyledi. 

Sudan’da yeni görev

Emniyet Müdürü Okan Kestek, tüm emniyetçilerle helalleştikten sonra, Ödemiş’ten ayrıldı. Sudan’da Birleşmiş Milletler Barış Gücünde 2. kez eğitici ve gözlemci olarak görev yapacak olan Okan Kestek aynı zamanda Sudan’da en yetkili Kontenjan Komutanı olarak görev yapacak.  

 

 





Editör: Haber Merkezi