HABER: AYŞE AKYÜZ 





         Çift omurilikle dünyaya gelen Ödemişli Ömür geçtiğimiz günlerde yapılan başarılı bir operasyonla sağlığına kavuşma yönünde bir adım atılmıştı. Geçirdiği operasyonun ardından Ömür’ün ailesi ile birlikte yaşadığı evde ziyaretçi ağırlanmaya devam ediliyor. Ömür’ün eğitim ve öğretim gördüğü Ödemiş Anadolu Lisesi öğretmenleri Ömür’ü ziyaret ettiler. Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Şadiye Yılmaz, Rehber Öğretmenleri Fatma Türkşen, Bahri Uysal, Sınıf Rehber Öğretmeni Yavuz Irmak, Matematik Öğretmeni Şerife Öztürk, Biyoloji Öğretmeni Aydan Ceylan ve Fiziki Öğretmeni Naci Çamurdan evinde ziyaret ettiler.

Bu ziyaretten çok memnun olduğunu belirten Ömür Aldemir “Öğretmenlerim beni ameliyat olduğum günden beri yalnız bırakmadılar ve beni tekrar ziyaret ettiler. Onları görmek, onların yanımda olduğunu bilmek bana güç veriyor. Herkese çok ama çok teşekkür ediyorum.”

Ömür’ün sağlığına kavuşmasından çok memnun olduklarını belirten Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Şadiye Yılmaz “ Ömür’ün sağlık durumuyla ilk andan itibaren yakından ilgileniyoruz. Kendisinin durumunu öğretmenleri olarak yakından takipçisi oluyoruz. Kendisine tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”

Editör: Haber Merkezi