HABER: AYŞE AKYÜZ


Ödemiş Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Yarınlar Derneği üyeleri, Ödemiş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyarette bulundular. Bu ziyaretten memnun olduklarını belirten Ödemiş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Osman Dedeler ve Okul öğretmenleri ziyaretten memnun kaldıkları belirttiler. Ödemiş Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Yarınlar Derneği üyelerinin akülü araç tamir ve bakımlarını üstlendiler. Akülü araçların tamir ve bakımları Elektronik bölümü öğretmenleri Salih Aslantaş ve Kürşat Aksu tarafından yapıldı.

Yapılan ziyaretten çok memnun olduklarını beliren Ödemiş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Osman Dedeler “Ödemiş Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Yarınlar Derneği üyelerinin ziyaretlerinden dolayı çok memnun kaldık. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Bizimde çorbada bir tuzumuz olsun istedik ve bizleri ziyarete gelen çok özel misafirlerimizin akülü araçlarının bakım ve tamiratlarını üstlendik. Ödemiş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak özel vatandaşlarımız için elimden gelen ne varsa ne yapmamız gerekiyorsa yapmaya her zaman hazırız.”

Ödemiş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenlerinin ilgisinden çok memnun olduğunu belirten Ödemiş Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Yarınlar Derneği Başkanı Serpil Aksoy Baştürk “Ödemiş Dernek Yönetim Kurulu ve Üyelerimiz Ödemiş Mesleki ve Teknik Anadolu Lise ‘sini ziyaret ettiler. Okul müdürü Osman Dedeler ve Öğretmenlerimiz bu ziyaretten çok memnun olduklarını ifade edip ziyaretimize birde çok anlamlı jest yüklediler. Ödemiş Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Yarınlar Derneği'ndeki akülü araç kullanan arkadaşlarımızın tamir ve bakımlarını üstlenerek bizleri çok mutlu ettiler. Okul müdürümüz ve Öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz Engelsiz Yarınlar diliyoruz.”

Editör: Haber Merkezi