HABER:GAMZE ONAN
 50. Yıl Ortaokulu ilk olarak Çamlık Parkı’nın temizliği ile başlamış oldukları sosyal sorumluluk projelerine şehit ailelerini ziyaret ederek devam ettirmişlerdi. Yaşlılar Haftası olması nedeniyle Ödemiş Mutahhar Şerif Başoğlu Huzurevi’nde kalan yaşlıları ziyaret ederek devam ettirdiler.

50. Yıl Ortaokulu Müdürü Hasan Boyraz, Müdür Yardımcıları Atalay Balcılar ve Erdal Gülgen, Türkçe Öğretmeni Adnan Bayraktar ve Müzik Öğretmenleri Cem Aslan ve Yaşar Okyay’ın öğrenciler ile gerçekleştirdikleri ziyarette hoşça vakit geçirildi. Müzik öğretmeni Cem Aslan ve öğrencilerin seslendirdikleri şarkılara huzurevi sakinleri de eşlik ettiler.

Gerçekleştirilen ziyaret ile ilgili açıklamada bulunan 50. Yıl Ortaokulu Müdür Yardımcısı Atalay Balcılar, “Biz 50. Yıl Ortaokulu olarak öğrencilerimizin sosyal projelerde de etkin olmalarını hedefledik. Bu güne kadar gerçekleştirdiğimiz çalışmalar kamuoyunda da ilgi ile takip edilmektedir. Bu proje çalışmasında da huzurevinde kalan büyüklerimizin yalnız olmadıklarını onlara hissettirmek, öğrencilerimizle büyüklerimizi yan yana getirerek sevgi yumağını oluşturmak hedeflenmiştir. Bu hedefimize de ulaştığımız kanaatindeyiz.”

Biz öğrencilerimizin daha da sosyalleşmeleri amacıyla sosyal sorumluluk projelerimize ağırlık verdik diyen 50. Yıl Ortaokulu Müdür Yardımcısı Erdal Gülgen, “50. Yıl Ortaokulu gerek Ödemiş gerekse İzmir’de elde ettiği akademik-kültürel-sportif ve sanatsal başarılarıyla adından sıkça söz ettirmektedir. Biz bu başarıların yanına öğrencilerimizin daha da sosyalleşmeleri amacıyla sosyal sorumluluk projelerimize ağırlık verdik. Yaşlılarımıza saygının bir medeniyet, bir insanlık ve Türk-İslam kültürünün önemli parçası olduğunu hem öğrencilerimize hem de Ödemişlilere hatırlatmak temel amacımızdı. Gördük ki, öğrencilerimiz bu projeye yoğun ilgi göstermekte ve üzerlerine düşen sorumlulukları en iyi şekilde yerine getirmektedirler.”

Editör: Haber Merkezi