Birgivi Koleji tarafından düzenlenen 7 ve 8 sınıf öğrencilerine yönelik Bursa gezisi Yeşil Konak’ta düzenlenen kahvaltıyla başladı. Ardından Bursa da bulunan Osman Gazi, Orhan Gazi türbelerini ziyarete bulunarak, Türk Sanat Müziği Güneşi Zeki Müren’i de unutmadılar. Bursa Seyir tepeden Bursa’ya kuşbakışı bakan öğrenciler Bursa’nın doğal güzelliğine hayran kaldılar. Bursa’da bulunan hayvanat bahçesini ziyaret eden öğrenciler daha önce hiç görmedikleri hayvanları canlı olarak görme şansını yakaladılar.

Bursa’ya ziyaretinde Uludağ’a çıkmayı da ihmal etmeyen öğrenciler, yılın bu döneminde genelde kar olmayan Uludağ da, kar olması öğrencileri mutlu etti. Karla oynama şansını yakalayan öğrenciler, kardan adam yapıp, kızakla kayıp, kartopu oynayarak bu şansı doyasıya değerlendirdiler.

Gezi sonrası Öğrenciler ve Velileri farklı şehirleri görme ve gezme imkânı yakaladıkları için Birgivi Kolejine ve Sınıf Öğretmenlerine teşekkür ettiler.

Birgivi Koleji Müdürü Adil Özçetin “ Hayata dair her şeyin okulda öğrenilemeyeceğini farklı aktivite ve organizasyonlarla da öğrencilerimize okul içinde olduğu gibi dışında da yani hayatın içinde eğitime devam ediyoruz. Bu tür gezilerle öğrencilerimize ufuk kazandırmayı ve hayata farklı pencerelerden de bakabilmeyi öğretmeye çalışıyoruz. “ dedi.   

Editör: Haber Merkezi