Kütüphaneler Haftası kutlamaları kapsamında Zafer İlköğretim Okulu 4A sınıf öğrencileri Ödemiş Halk Kütüphanesini ziyaret etti.Öğretmenleri olan Muammer Ayan ve Sınıf Annesi Gülgün Ok öncülüğünde öğrenciler, kütüphane içerisini gezerek kütüphane ve kütüphanede bulunan Kitaplar hakkında bilgi edindiler. Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Okul Öğretmeni Muammer Ayan  “Bizler buraya Kütüphaneler Haftası kutlamaları kapsamında öğrencilerimizle gelerek kütüphaneyi gezdik. Kütüphane içerisinde bulunan kitaplar hakkında bilgiler aldık” dedi.
Ödemiş Halk Kütüphanesi Müdürü Sevda Talu, “Öğrencilerimize, çocuklarımıza, kitap okumanın ne kadar önemli olduğunu ve aynı zamanda kitap okuyan kişilerin ne kadar bilinçlendiğini kitaptan neler kazanıldığını öğrencilerimize söyledik onları bu konuda bilgilendirdik. Öğrencilerimiz burada olmanın mutluluğunu ve sevincini yaşamaktalar” dedi.
Sınıf Annesi Gülgün Ok, “Okulumuz öğrencileri İlçe Halk Kütüphanesini ziyaret ettiler. Kütüphaneden nasıl yararlanabilecekleri konusunda bilgi aldılar. Kütüphaneye üye oldular. Öğretmenimize ve sınıf annelerimize duyarlılığından ötürü teşekkür ederim”  dedi.

 

Editör: Haber Merkezi