HABER: AYŞE AKYÜZ


Ödemiş İnönü İlkokulu Müdürü Ayşe Soysal tarafından düzenlenen anneler günü etkinliği, okul bahçesinde velilerin ve öğretmenlerin katılımıyla geniş çaplı olarak yapıldı. Düzenlenen etkinliğe Ödemiş AK Parti Kadın Kolları Başkanı Serpil Duman ve Ak Partili kadın üyeler katıldılar. Etkinlik öğrencilerin halk oyunları gösterileriyle başladı. Ardından 6 kız öğrenciden oluşan kızlar korosu anneler günü ile ilgili hazırlamış oldukları şarkı ve şiirleriyle annelere unutulmaz bir dinleti yaşattılar. Şarkı sonunda ellerinde karanfil dolu sepetlerle sahneye gelen kızlar sepetlerde bulunan karanfilleri programa katılan annelere hediye ettiler.

Program öğrencilerin çeşitli gösterileriyle devam ederken sahneye gelen keman grubu öğrencileri ise Halk Eğitim usta öğreticisi keman üstadı Şerafettin Övek eşliğinde sahneye çıkarak kemanlarıyla birbirinden güzel şarkılara imza attılar. Kemanlarıyla konser sonunda onuncu yıl marşını çalan öğrencilere arkadaşları da danslarıyla eşlik ettiler. Konser sonunda sahneye çıkarılan Türk Bayrağı İzleyenlerden büyük alkış aldı.

Okul Müdürü Ayşe Soysal ; “Annelerimizi her daim 24 saat hiç ücret almadan izin almadan çalışan en kutsal işçilerdir. Bizde İnönü İlkokulu olarak onların bu özel gününde onlar için bir şeyler yapmak istedik. Okulumuz bahçesinde annelerimiz için bir program tertipledik. Öğrencilerimiz de güzel gösterileriyle bu etkinliği renklendirdiler. Tüm annelerimizin bu özel gününü kutluyorum.”

 

Editör: Haber Merkezi