Dünya’da günden güne gelişen teknoloji ile görsel sanatlara ilgi her geçen gün artıyor. Geçtiğimiz Ağustos ayında kurulan Ödemiş’in ilk ve tek fotoğraf derneği Ödemiş Fotoğraf Sanatı Derneği (ÖFSAD), başkan Mehmet Ruhi Ödev, yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyeleri ile ilk genel kurul toplantısını geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirdi.

 

Ödemiş Belediyesi Kent Konseyi Salonu’nda samimi ve prosedürlere uygun biçimde gelişen genel kurul, saygı duruşu ve istiklal marşının söylenmesi ile başladı. Eski yönetim tarafından yapılan ve yapılacak olan icraatların, başkan Mehmet Ruhi Ödev tarafından okunup bildirilmesinden sonra, yönetim kurulu asil ve yedek üyeleri ile beraber, denetleme kurulu asil ve yedek üyeleri oy birliğiyle seçildi.

 

Eski yönetim kurulu, üyelerin tamamının oyunu alarak tekrar seçildi. Yapılması planlanan projeler hakkında verilen bilgiler ve temenniler ile genel kurul sona erdi. İki yıl süre ile görev yapacak yönetim kurulunda başkan Mehmet Ruhi Ödev ile birlikte Cenap Mat, Fadıl Olcay, Tarkan Kızartıcı ve Halil Demir görev alacaklar. Şevket Akgün, Cemalettin Aydoğan ve Halide Mutlu Aydın ise denetleme kurulunda görev yapacak.

 

Genel Kurul toplantısı sonunda ÖFSAD Başkanı Mehmet Ruhi Ödev, “Fotoğrafı, fotoğraf çekmeyi ve fotoğraf arkadaşlığını ilke edinen ÖFSAD Ödemiş Fotoğraf Sanatı Derneği, yaptığı ve yapacağı tüm faaliyetlerin heyecanı ve şevki ile çalışmalarına devam edecek.  Yine derneğimiz, bu sanatı bölgemizde ve ülkemizde yaygınlaştırmaya çalışacak ve her geçen gün bir öncekinden daha büyük başarılara imza atacaktır” dedi. 

Editör: Haber Merkezi