Ödemiş Eğitim Vakfı Genel Kurul toplantısı Bekir Keskin Başkanlığında Ödemiş Kent Konseyi binasında yapıldı. Yapılan genel kurul toplantısında Divan Kurulu üyeliğini Ferit Yurtseven, Özkan Akgün getirildi.

Genel Kurul Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından yönetim kurlunun faaliyet raporunu okuyup oylanmasıyla devam etti.2015 yıllı tahmini bütçenin oylanmasına geçildiğinde Ödev üyesi İsmail Bıyıklı vakfın gelirinin artırılması için etkinliklerin yapılması gerektiğini belirtti.

Bıyıklı “ Geniş kapsamlı bir yemek düzenleyelim. Bu hem eğitimcileri bir araya getirir. Hem de vakfa katkı sağlayarak daha fazla tanınmasını sağlar. Bunun yanında kültürel bir etkinlikte yaparsak vakıf adına olumlu sonuçların doğuracağını düşünüyorum.” oylama yapıldıktan sonra yeni üye talepleri ve vefat eden üyelerin üyeliklerinin düşürülmesiyle ilgili görüşme yapıldı. Yeni üye talepleriyle ilgili görüşmenin ardından dilek ve temennilerle genel kurul toplantısı sonu erdi.

ÖDEV Başkanı Bekir Keskin “Vakfımızın genel kurul toplantısını yaptık Bundan sonra artık toplantılarımıza yeni binamızda devam edeceğiz. Vakfımızın faaliyetlerine devam edeceğiz. 140 metrekare arsada iki katlı, bahçeli ev, önümüzdeki günlerde restore edilerek, ÖDEV ’in hizmet binası olarak kullanılmaya başlanacak. Ayrıca binada etüt odaları da yer alacaktır. Amacımız, her geçen yıl daha çok sayıdaki öğrencimize destek sağlamaktır”

Haber: Ayşe AKYÜZ

Editör: Haber Merkezi