HABER:SEÇİL GEZİCİ

Antalya ve Muğla'da meydana gelen orman yangınlarında mal kaybı yaşayan afet bölgelerine canlı hayvan ve silaj gönderilmesi için Ödemiş Canlı Hayvan Pazarı’nda tören düzenlendi.

Törene Ödemiş Kaymakamı Fatih Aksoy, Ödemiş Belediye Başkan Yardımcısı Feridun Azeroğlu, Ödemiş İlçe Tarım Müdürü Ömer Faruk Tutar, Ak Parti İlçe Başkanı Muhammet Şen ve üreticiler katıldı. 

Ödemişli üreticiler tarafından 32 küçükbaş hayvan , 21 büyükbaş hayvan, 34 ton mısır slajı, 2 ton hayvan besi yemi , 1 ton yem katkı maddesi, 27 adet el arabası, 27 adet dirgen, 27 adet kürek, 27 adet hayvan yemliği bağışlandı.

Ödemiş Kaymakamı Fatih Aksoy, “İzmir Valiliği izni ile Antalya ve Muğla'da meydana gelen orman yangınlarında mal kaybı yaşayan afet bölgelerine canlı hayvan ve silaj gönderilmesi için başlattığımız kampanya sonucu Ödemişliler elinden geleni yaparak yardımlarda bulundu. Bizim amacımız bir nebze olsun afet bölgesinde ki vatandaşlarımızın yaralarını sarmak, onların acılarını paylaşmak. Ödemiş, böyle zor zamanlarda destek konusunda önde gelen ilçelerden biri. Destek olan vatandaşlarımıza devletimiz ve şahsım adına teşekkür ediyorum.”

Kaymakam Fatih Aksoy’un konuşmasının ve edilen duanın ardından bağışlanan hayvanlar ve malzemeler yola çıktı.

Editör: Haber Merkezi