HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Lemon Flower Tur adıyla açılan tur acentesinin açılışına Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Ödemiş İlçe Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Oda başkanları ve Sivil toplum kuruşu temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı. Açılış kurdelesini Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem ve Lemon Flower Tur ortaklarından Gürçay Işık birlikte kestiler.
Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu “ iki arkadaş bir araya gelip zaten yıllardır yapmakta usta ve beceri sahibi oldukları bir işe biraz daha katkı koyarak girmelerini kutluyoruz. İnşallah bu işyeri kendilerine buradan faydalanacak olan İnsanlara başta da bize faydalı olur hayırlı kazançları olur kendilerine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum”
Gürçay Işık “ 2 ay Önce Öğretmenlik göreviminden ekmekli oldum yaşımız gereği biraz daha çalışıp üretmek gerekmekte o nedenle 30 yıldır bu işi yapan turizmci arkadaşım Mehmet Cingöz’le birlikte Lemon flower tur adı altında turizm acentesini kurduk. Bizler burada uçak biletleri, Otobüs biletlerinin yanı sıra Yurt içi ve Yurt dışı Otel rezervasyonları ve turlar düzenleyeceğiz. Umarım Ödemişimize güzel bir işletme kazandırmış oluruz”.

Editör: Haber Merkezi