HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

İşletmeciliğini Rıdvan Köroğlu’nun yaptığı Köroğlu Oto kiralama, kuaför ve temizleme İnönü Mahallesi Şehit Ömer Halis demir Caddesi No: 12’de hizmette girdi.

Açılışa Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Ödemiş Şoförler Odası Başkanı Tahir Sılay’ın yanı sıra Rıdvan Köroğlu’nun ailesi yakınları ve davetliler katıldılar.

Açılış öncesi dua yapıldı ve açılışı Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu yaptı.
Ateşoğlu açılıştaki konuşmasında, “Ağustos ayının çok sıcak bir gününde olmasına rağmen bizi mutlu eden böyle bir açılışta birlikteyiz. Köroğlu ailesini tanıyorum üslendikleri vazifeyi sonuna kadar yapmaya çalışan insanlar, gayretliler. Gayret ettikten sonra karşılığına bekleyen insanlar inşallah bu gayretleri çabaları artar yaptıkları güzel ve başarılı işler bundan sonra yapacakları işlere de örnek olsun bu güzel iş yeri içinde araç alıp satma ve kiralama dahil içinde her şeyi bulunduran bir işyeri, yeri de görüntüsü ile şıklık ilçemiz içinde kaliteyi artıracağını inanıyorum. Hepsine teşekkür ediyorum. İş yerinin hayırlı uğurlu olmasını diliyor helal kazançları olur inşallah aileleri ile birlikte bundan sonra huzurlu mutlu hayatlarına devam etsinler. Yaklaşan Kurban bayramı dolasıyla şimdiden kutluyorum” dedi.

İşletme sahibi Rıdvan Köroğlu şöyle konuştu, “Ödemiş’te uzun zamandır Otomotiv sektörü üzerinde faaliyet göstermekteydim. Ödemişimizin eksik olduğu ihtiyaç duyduğu, kendi tespit ve gözlemlerim sonucunda Oto Kiralamada eksikliklerin olduğunu Oto Yıkama özellikle detaylı yıkamada eksiklerin olduğunu tespit ettim. Bununla ilgili bir çalışma yaptık. İnönü Mahallesi Şehit Ömer Halis demir Caddesinde işyerimizi hizmette açtık. İşyerimizde Oto Galeri, araç alım satım, danışmanlık hizmeti, Oto Kiralama olarak hizmet vermekteyiz. Burada aynı zamanda Ödemişin en Büyük oto kuaförünü açmış bulunmaktayız. Burada yaptığımız hizmetler Detaylı temizlik, iç dış temizleme ve daha birçok işlerle hizmet vermekteyiz. Önceliğimiz kaliteli işçilik, her arabasını yıkatan insanları kaliteli hizmet alamamasından yakındığını bizler tespit ettik. Bu eksikliği gidermek için Ödemişe layık, Müşterilerimize layık araçlarını değer verebilecek olduğumuz bir hizmet vermek için bu işyerini açmış bulunmaktayız. Şimdiden gelecek olan halkımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi