8-9-10 Mayıs 2015 tarihlerinde Ödemiş’te yapılacak olan Süt Bayramı için hazırlıklar hızla devam ederken, çalışmalar hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

14 Şubat Cumartesi günü Ege Bölgesi Sanayi Odası’nda düzenlenen toplantıya Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı Selami Turan, İlçe Tarım Müdürü İbrahim Altıntaş, Ödemiş, Kiraz ve Beydağ Süt Birliği ve Başkanları, konuyla ilgili kamu kurum ve kuruşların yetkilileri katıldı.

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem yaptığı konuşmada; “Türkiye’nin en çok süt üreten ili İzmir ve İzmir’in en çok süt üretilen bölgesi ise Küçük Menderes Havzası’dır. Türkiye’de ilk kez organize edilen bu etkinliğin Ödemiş’te yapılması bizler için çok önemli. Üretici, tüketici ve sektör temsilcilerinin buluşacağı Süt Bayramı’nın hem eğitici hem de eğlenceli olmasına özen gösteriyoruz. Bölgemizde üretilen sütün tanıtılması aynı zamanda üreticimize büyük bir katkı sağlayacaktır.  Çalışmalarımıza destek veren herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

8-9-10 Mayıs 2015 tarihlerinde Ödemiş Fuar Alanı’nda yapılacak Süt Bayramı’nda; Canlı hayvanların sergileneceği bölümler, beslenme rasyonları, sağımhaneler, katılımcı firmaların satış ve tanıtım stantları, kadınlar ve çocuklara yönelik eğlenceli aktiviteler ve paneller yapılacaktır. Ayrıca, katılımcılar süt ve süt üretimi ile ilgili sektörel yenilikleri ve teknolojileri yerinde görme ve deneme fırsatı yakalayacaklardır. 

Editör: Haber Merkezi