HABER: GAMZE ONAN - TOLGA KIZGIN



Son günlerin en iyi çıkış yapan ünlü pop sanatçısı Ece Seçkin ve kendisine eşlik eden DJ Çağatay Kabalcı doyumsuz bir gece yaşattı. 

Ödemiş Fuar alanında düzenlenen Summer Fest’15 etkinlikleri kapsamında sahne alan DJ Çağatay Kabalcı hareketli şarkılar çaldı. Yağmura rağmen gençler alandan ayrılmadı. Yaklaşık 5 bin kişinin izlediği gecede gençler eğlencenin dibine vurdu.

DJ Çağatay Kabalcı ile birlikte sahne alan Ece Seçkin, beğenilen şarkılarını seslendirerek izleyenlere mükemmel bir gece yaşattı. Sunuculuğunu Radyo Remix Genel Yayın Yönetmeni Rasih Bozulu’nun yaptığı konserde, alanı dolduran gençler şarkılara, eşlik ederek coşkuya ortak oldular. Uzun süre sahnede kalarak muhteşem bir performans sergileyen Ece Seçkin, Ödemiş’te ki coşkunun unutulmaz olduğunu ve bu konseri unutmayacağını da hayranları ile paylaştı. Ece Seçkin kendisi için pankart açan hayranlarına teşekkür ederek, parça aralıklarında coşkulu kalabalık ile sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem ve eşi Nevin Badem gecede Ece Seçkin ve DJ Çağatay Kabalcı’ya çiçek ve Ödemiş’in simgesi olan Efe Heykeli hediye etti. Badem, “ Bu güzel coşkulu geceyi düzenleyen Yerel Ajans ekibine ve Derma Güzellik Estetik Merkezine teşekkür ediyoruz. Sınav öncesi moral ve karnelerini alan değerli öğrencilerimiz için düzenlenen organizasyonlarımıza devam edeceğiz. Öğrencilerimiz başarılı olsunlar onlar hangi sanatçıları istiyorsa düzenleyeceğimiz etkinliklerde yer vermeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

Ece Seçkinin sahnesinin ardından performansına devam eden DJ Çağatay Kabalcı ile fotoğraf çekilmek için gençler sıraya girdi.

Yerel Ajans kurucusu Dilek Acar Özdemir, “Ödemiş’te birçok etkinlik yapılmaktadır. Hepsi için ayrı ayrı emek veriliyor. Bu tür organizasyonları yapmak kolay değildir. Emek ister, özveri ister ve en başta büyük destek ister.  Geçmiş yıllarda da bazı yöneticilerin engel olmak için ellerinden geleni yapmalarına rağmen Ödemiş Emniyet Müdürlüğümüz ile ortaklaşa Bahar Şenlikleri ve sokak konserleri yapmıştık. Vatandaşlarımızın yoğun ilgisi ile karşılaşmıştık. Ara verdiğimiz organizasyon etkinliklerine tekrar başlama kararı aldık. Ajans olarak yerinde ve zamanında, beklentiler doğrultusunda kaliteli işler ortaya koymak için yola çıktık. Çıktığımız bu yolda bizimle birlikte bu işe ortak olan dostlarımız var. En başta değerli belediye başkanımız Sayın Mahmut Badem, bize bu organizasyonu yapmamız konusunda güvendi ve destekledi. Ayrıca Ödemiş Belediyesi bütçesi ortada bu sebeple bu işi firmaların tanıtımında büyük katkı sağlayacağı düşüncesi ile sponsor destekleri ile gerçekleştirdik. İlk işimizde bizlere güvenerek desteklerini esirgemeyen ana sponsorlarımız Kadıoğlu Beton, Ekinci Grup, Keskinel Kebap Pide Döner Salonu ve alt sponsorlarımız Eker Süt, Başar Fidancılık, Dalcılar İnşaat, HSH Gayrimenkul, Ergin İnşaat destek sponsorumuz Gölcük Otel’in değerli yöneticilerine teşekkür ediyorum. Bu tarz topluma hitap eden organizasyonlarda firmaların destekleri ile hem vatandaşımıza bir hizmet sunulmakta hem de firmalarımızın tanıtımında katkı sağlamaktadır” dedi.


Etkinliğe gösterilen yoğun ilgiden dolayı mutlu olduklarını dile getiren Dilek Acar Özdemir, “Konser başlangıcında yağmurdan dolayı dağılacağını düşündüğümüz kalabalığın daha da artması ve sonrasında havanın açılması ile alanı dolduran misafirlerimizin eğlenmeleri bizleri mutlu etmiştir. Derma Estetik ve Güzellik Merkezi ile ortaklaşa düzenlediğimiz organizasyonda emeği geçen tüm ekimize Ödemiş Belediyesi ekiplerine ve teşekkür ediyorum. İlerleyen günlerde farklı etkinliklerle buluşmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi