Ödemiş Belediyesi, sokakta yaşayan evsiz vatandaşlara sahip çıktı.
Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, Ödemişlileri duyarlı olmaya davet ederek,
evsizleri kendilerine bildirmelerini istedi.

Ödemiş Belediyesi, dondurucu soğukların yaşandığı bugünlerde dışarıda yaşamak zorunda kalan vatandaşlara kucak açtı. Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, sosyal belediyecilik anlayışı gereği evsiz olarak nitelendirilen kişilerin olumsuz kış şartlarından etkilenmemesi için Ödemiş Barınma Evi’nde bu kişileri ağırlıyorlar. Evsizlerin burada temel barınma ihtiyaçlarını karşıladıklarını ifade eden Başkan Mahmut Badem, erkekler ve kadınlar için iki ayrı bölüm oluşturduklarını açıkladı.

Etkili olan kar yağışı nedeni ile Belediye ekiplerinin sabaha kadar teyakkuzda olduğunu ifade eden Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, “Bilindiği gibi Ödemiş ve köylerde etkili kar yağışı ve soğukların yaşandığı şu günlerde gece çeşitli nedenlerle evsiz kalan vatandaşlarımızda unutmadık. Bu konuda zabıta müdürlüğümüz bünyesinde oluşturduğumuz bir ekip sabah kadar sokakta kalan vatandaşlarımız için görev yapıyorlar.” dedi.

Sokakta yaşayanları belediyeye bildirin
Vatandaşları bu konuda duyarlı olmaya davet eden Badem, vatandaşların dışarıda yaşayan insanlar için kendilerine ulaşmasını istedi. Badem, vatandaşların gördükleri evsiz vatandaşlarımızı misafir etmemiz için mesai saatleri içerisinde 0 232 544 90 97 - 0 232 544 20 30 mesai saatleri dışında ise 0 232 508 28 58 numaralı telefonlardan bildirmelerini istedi.




 

Editör: Haber Merkezi