HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıya Ödemiş ilçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gengörü, Şube müdürü Yakup Çakır, sanayi ve firma temsilcileri katıldılar.
Ödemiş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesindeki kahvaltı etkinliğinde sanayi ve firma temsilcileri ile işbirliği konusunda neler yapılabileceği üzerine fikir alışverişinde bulundu. Firma temsilcileri daha sonra Ödemiş Mesleki Teknik Anadolu Lisesinin atölyelerini gezerek, yapılan çalışmalar, faaliyetler ve işbirliği çalışmaları konusunda fikir alışverişinde bulundular.
Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gengörü, Önümüzdeki eğitim-öğretim yıllarında açılması planlanan alan ve dallar üzerine konuşma yaparak; Ödemiş havzasının ara eleman ve teknik eleman konularında kalifiye eleman yetiştirmenin önemi üzerinde durdu. Gengörü, “Ödemiş Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğümüzü bu önemli toplantı vesilesiyle kutluyor; önümüzdeki süreçte okul ve sektör işbirliğinde örnek ve başarılı çalışmaların gerçekleşeceğini ümit ediyoruz" dedi.

Editör: Haber Merkezi