Yarışmada 112 at yarıştı
Ödemiş Belediyesi ve Ödemiş Rahvan Atçılar Kulübü işbirliği ile 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anısına düzenlenen Rahvan At Yarışları 18 Mart Pazar günü Çaylı Mahallesi yarış alanında yapıldı. Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, Başkan Yardımcısı Halil Güler, Geleneksel Spor Dalları İcra Kurulu Başkanı Mustafa Küçükmeral, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.  Belediye Başkanı Mahmut Badem; “Ata sporuna gönül verenlerin daha iyi şartlarda yarışma ve etkinlik düzenlemesi amacıyla Günlüce Mahallesi’nde bir alan düzenliyoruz. Yapım çalışmaları devam eden tesisler önümüzdeki yıla kadar tamamlanmış olacak. Önümüzdeki yıl bu yarışları daha modern bir alanda gerçekleştireceğiz” dedi.

Geleneksel Spor Dalları İcra Kurulu Başkanı Mustafa Küçükmeral, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem’e plaket takdim ederek; “ Ödemiş Belediye Başkanımız Mahmut Badem’in geleneksel sporlara vermiş olduğu destek, yapmış olduğu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederiz” dedi.

Çevre il ve ilçelerden gelen katılımcıların yer aldığı yarışlarda 112 at kıyasıya mücadele etti. Tozkoparan, 3’lü Taylar,  4’lü Taylar, Küçük Orta, Büyük Orta, Baş altı, Baş ve Deste olmak üzere sekiz kategoride yapılan yarışlar  gün boyu devam etti.



Editör: Haber Merkezi