HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU 
Bu yüzden, su kesintilerini başlaması Ödemişlileri adeta canından bezdirmişti.

  Dün akşamüzeri başlayan ve ara ara devam eden sağanak yağış, adeta Ödemiş’i teslim aldı. Vatandaşlar yağmurdan korunmak için iş yerlerine girerek kendilerini korurken, caddeler doğal gaz çalışmaları nedeniyle dolan lagarların suyu kanallara boşaltamaması nedeniyle Ödemiş korkulu anlar yaşadı.

   Kaldırımları da işgal eden sel suları, uzun süre vatandaşların evlere ve işyerlerine girememelerine neden oldu. Belediye ve itfaiye ekipleri yağmurdan zararı askeriye indirmek için yoğun bir çalışma başlattılar. Bu çalışmaya rağmen, yağmurun verdiği sıkıntı uzun süre devam etti. İtfaiye yetkilileri hasar tespit çalışmalarıyla ilgili her hangi bir bilgi vermediler.  

   Önce, toz bulutları ile Ödemiş ve çevresi yoğun bir şekilde kaplanırken, arkasından gök gürültüsü ve şimşeklerin çakmasıyla Ödemiş tarihi günlerinden birini yaşadı.

   Metre kareye 5.8 metreküp yağmur düştü.

 Metroloji yetkililerinden alınan bilgiye göre, Ödemiş’te metre kareye 5.8 metreküp yağmur düştüğü öğrenildi. Yağmurun, yalnızca Ödemiş ve civarına düşmesi dikkat çekerken, metroloji yetkilileri yakın bir zamanda Ödemiş için yağmur yağmayacağını belirtti.

Editör: Haber Merkezi