HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

İşletme sahibi Ali Bekar, “Yapım aşamasında olan Cafe ve restoranımızı Yemekli ve mevlit eşliğinde Ödemişli halkımızın hizmetine sunduk. Bir marka yaratmak amacıyla yola çıktık. Bu markamız, özgürlüklerimizin her gün giderek kısıtlandığı, hayallerimizin küçüldüğü, fikirlerimizin zihinlerimize hapsolmak zorunda kaldığı bir dünyada doğdu. Amacımız, özgürlük arayan herkes için yeni bir kaçış noktası olmak. İnsanlara birkaç saatliğine de olsa kendisini özgür hissedebilecekleri bir alan sağlamak. Bizim için en büyük özgürlük, istediğin an bir fincan kahve eşliğinde sevdiklerinle vakit geçirebilmektir.”

350 KİŞİ KAPASİTELİ

“Oturum alanı bin 600 metrekare olup, aynı anda 350 kişiye hizmet verebiliyoruz. Cafe Restorant bölümü, ebeveynlerin daha rahat vakit geçirip çocuklarımızın cafe ortamından sıkılmaması içinde kendilerine özel oyun alanı hazırladık. Kurumsal toplantı, lansman, seminer ve özel günleriniz için açık kapalı olarak kullanıma uygun ayrı bir bölümde oluşturduğumuz organizasyon salonumuz tüm özel an ve günleriniz için halkımızın hizmetinde. Ayrıca mutfağımızın konumlandırmasını açık bir şekilde dekore ettik. Şahsen ben yiyecek olduğum yemeğin nerede ne şartlarda yapıldığını görmek isterim, mutfak personelinin temizliğinden, hijyeninden emin olabilmeliyim ki yediğim yemekten daha fazla lezzet alabileyim buradan yola çıkarak da mutfağımızı gelen misafirlerimizin gözlerinin önünde yapım aşamasını görebilecekleri şekilde tasarladık.”

TEŞEKKÜR

“Viva Cafe Restoarant’ın fiyat politikasını, içinde bulunduğumuz ekonomik şartları müşterilerimizin lehine değerlendirerek belirledik. Bizim hitap ettiğimiz kesim Küçük Menderes Havzasının ortalaması olacak. Dört kişilik bir ailenin gerek kahvaltısı, gerek öğlen yemeğini bizde yemesi durumunda ekonomik gideri evinde yapacağı masraftan çok değil. Alanlarında profesyonel, güler yüzlü kadromuz, yenilikçi işletmemizle Küçük Menderes Havzasının hizmetinizdeyiz. Bizleri yalnız bırakmayan başta aileme, dostlarıma, arkadaşlarıma ve gelen herkese teşekkür ederim.” Şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi