Haber: Tolga KIZGIN
Hafta sonu itibariyle tüm ülke genelinde olduğu gibi Ödemiş’te de hissedilen soğuk hava koşullarında, vatandaşların mağdur olmaması için Ödemiş Belediyesi gerekli hazırlıklarını yaptı. Özellikle kar yağışından sonra merkeze uzak dağlık bölgelerde ulaşım sorunlarının oluşmaması ve vatandaşların mağdur olmamaları için kar küreme, tuzlama yapacak ekipler, müdahale için hazır bulunduruluyor. Meteorolojinin uyarılarının göz önünde bulunduran Ödemiş Belediyesi yetkilileri, iş makinelerini Bozdağ, Yılanlı, Kemer gibi yüksek bölgelere göndererek yaşanabilecek olumsuzluklara anında müdahale ediyor.

Bozdağ’da mahsur kalan vatandaşlara ilk müdahaleyi Ödemiş Belediyesi yaptı

Hafta sonu tatili için Bozdağ ve çevresine gelen ziyaretçiler kötü hava koşulları nedeniyle yolda mahsur kaldı. Bozdağ’da mahsur kalan vatandaşlara ilk müdahale Ödemiş Belediyesi ekiplerince yapıldı. Ödemiş Belediyesi iş makineleri ve greyderlerle yapılan çalışma sonucunda Bozdağ Kayak Merkezi mevkiinde mahsur kalan 15 araç kurtarıldı.

Kız Öğrenci Konukevi öğrencileri misafir edecek

Yetkililer, ilçe merkezine eğitim için yüksek bölgelerden gelen öğrencilerin,  soğuk hava koşulları nedeniyle, ulaşımda yaşanacak olumsuzluklarda, Ödemiş Belediyesi bünyesinde hizmet veren Kız Öğrenci Konuk evinde misafir edileceğini belirttiler.

 

Editör: Haber Merkezi