Eğitim İş öncülüğün de çocuklar ve yetişkinler için olmak üzere oyun sahneye kondu

Eğitim iş Ödemiş Temsilciliği önderliğinde İzmir Derin Sahne Ekibi Ödemiş Esnaf Kefalet Salonunda saat 11:30 ve 14:30 olmak üzere iki çocuk oyunu sahneye koydular. Oyuna olan ilgi ise bir hayli fazlaydı.17:30 da ise yetişkinler için Aşk Grevi oyunu sahnelendi.

Tiyatro oyununu Hatipoğlu Mustafa Erdem İlköğretim Okulu, Özel Birgivi,  Özel Oluşum Koleji,  Çapacızade İlköğretim Okulu, Özdemir Atasoy İlköğretim Okulu,   Zafer İlköğretim Okulu,  Atatürk  İlköğretim Okulu,  ve Anafartalar  İlköğretim Okullarından yaklaşık bine yakın öğrenci  izledi.
Derin Sahne ekibinden  Emel Gürbüz  gazetemize oyun ile ilgili bilgiler verdi. Gürbüz, "Oyunumuz sevgi, dostluk, arkadaşlık, kardeşliği ve temizliği anlatıyor. Öğrencilerimiz için oynanan oyunun yazarı Naci Taner Büyükarman, oyunumuzun adı ilkel ve düşne,  daha sonra saat 17:30 da ise Aşk Grevi adlı oyunu yetişkinler için sahneye koydular . Aşk Grevi oyunun konusu toprak derdine düşen erkeklerin savaşarak ölmeleri kadınların ise bu savaşı durdurabilmek adına erkeklere karşı başlatılan kadınların başkaldırısını anlatıyor. Biz tiyatro grubumuzu geçen sene kurduk. Ekim ayı itibariyle de oyunlarımızı başladık Türkiye'nin her yerine gidiyoruz . Şu ana kadar da Tire, Aydın Çine, Urla Bağdemler, Söke ve Ödemiş'teyiz. Buradan da Anadolu turlarımızı başlıyoruz."
HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Editör: Haber Merkezi