HABER: GAMZE ONAN


Geçtiğimiz günlerde Ödemiş Belediyesi tarafından güvenlik güçlerine yapılan hain terör saldırılarının devam etmesinden dolayı ülkemizin içinden geçtiği süreci dikkate alarak Ödemiş’in düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıldönümünde kutlama programı ve Ödemiş 31. Milli Fuarı çerçevesinde gerçekleştirilecek etkinliklerin konser ve eğlence kısımları iptal edilmişti.

Son olarak Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca Tabur Komutanlığı’ndan operasyon için çıkmakta olan iki zırhlı aracın yola döşenen mayınla saldırı düzenlemesinin ardından Ödemiş Belediyesi tarafından geriye kalan etkinliklerde iptal edildi.

Son yaşadığımız olaylar ve ülkemizin içinden geçtiği süreç dikkate alınarak belediyemiz tarafından sürdürülen diğer etkinlikler iptal edildi.

Etkinliklerin iptal edilmesi üzerine Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, “Ülkemizde son zamanlarda gelişen terör olaylarından dolayı son derece üzüntü duymaktayız. Dün Dağlıca’da gerçekleştirilen saldırının ardından tün etkinlikleri iptal ettik. Bu ülke için gözünü bile kırpmadan şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, eş dost akraba ve Türk Milleti’ne başsağlığı ve sabır diliyorum.”

Editör: Haber Merkezi