Ödemiş’te çöp, trafik sorunu hala çözüme kavuşmadı. Vatandaşların ve sorumluluğu olan yetkililerin bu konuda biraz daha duyarlı davranıp üzerlerine düşen görevleri yerine getirmeleri gerekiyor.

Süleyman Demirel Mahallesi Muhtarı Necmiye Aksoy mahallesinin temizliği ile ilgili titiz davranıyor. Özellikle her gün düzenli olarak sokakları süpüren Ödemiş Belediyesi temizlik işlerinde görevli iki çalışanın yaptıkları işle ilgili fazlasıyla özen gösterdiğini belirtti. 

Aksoy, bir bayan muhtar olarak mahallesinin eksikliklerini gidermek adına yetkililerle işbirliği içerisinde oluyor. Özellikle mahallesinin çöp sorunu ile yakından ilgilenen Necmiye muhtar, “Ödemiş Belediyesi tarafından görevlendirilen iki çalışan arkadaşımız görevini çok güzel yerine getiriyor. Diğer çalışanlarımızda özenle her gün sokaklarımızı süpüren bu arkadaşlarımız gibi olsa çöp sorununu ortadan kaldırmış olacağımıza inanıyorum. Yaşadığımız sokak, yürüdüğümüz yollar, şehir hepimizin. Kendimize saygımız yoksa başkalarına olmak zorunda. Yetkililerden önce vatandaşlarımıza bu konuda büyük görevler düşüyor. Yerlere çöp atılmaması, çöp konteynırları dururken yanına çöp boşaltılmaması gerekiyor diye artık uyarılarda bulunmak bizlere yakışmaz. Çocuklarımıza iyi, temiz bir gelecek için önce biz yetişkinler doğru olanı uygulamalı ve örnek olmalıyız.”

Temizlik işlerinde görevli iki çalışanı da takdir ettiğini belirterek, işini hakkıyla yapanın hakkı verilmesi gerektiğini, herkese örnek olmalarını söyledi.

 Haber : Ebru Teke

 

Editör: Haber Merkezi