HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Açılışa Hera Seramiksan Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Uyar ve davetliler katıldı. Açılış konuşmasını Hera Seramiksan Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Uyar yaparken, açılış kurdelesini Hera Seramiksan Yönetim kurulu Başkanı Müjdat Uyar ve işyeri ortakları Bülent Oskay ile Mücahit Günay birlikte kestiler.


Hera Seramiksan Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Uyar, “Hera Seramik san ailesi olarak bugün de Ödemiş’te bize birailemiz daha katıldı. Bülent ve Mücahit kardeşlerim burada onların yeni iş yerlerini açmak için toplandık. Biz Hera Sermaiksan olarak Akhisar’da Sanayii bölgesinde 20 milyon M2 yıllık bir üretimi olan bir firmayız. Yanımızda 1100 kişi çalışıyor. 20 milyon M2 Üretimimizin % 50 sine ihracat yapıyoruz. % 50sini iç piyasalara veriyoruz. İhracatta son 5 yılda Ege Bölgesinde şirketimiz ihracat birincisiyiz, iç piyasada yüz tane satış noktamız var. Bu satış noktalarımızdan bir tanesini de bugün Ödemiş’te hep birlikte açıyoruz. İhracat olarak Amerika, Kanada İsrail, Almanya ve Avrupa ülkeleri olmak üzere satış noktalarımızda bulunuyor. Ebatlarımız büyük çünkü sektör büyük ebat ürünler istedi. Dünyada ve Avrupa böyle, Avrupa’ya ihracat yapan firma olduğumuz için bizden böyle büyük ebatta ürünler talep ediliyor. Biz de bu tür ürünlere son günlerde ağırlık verdik. Bülent ve Mücahit kardeşlerimden üretici olarak bir tek isteğimiz müşteri memnuniyetidir. Biz ürünlerimizin arkasındayız. Her şikâyette bizler müşterilerimizin yanındayız. Onlardan da isteğimiz. Müşterilerine doğru ürünleri önersinler ”dedi.


Ege Dekor Yapı Ortaklarından Mücahit Günay, “Bizler Graniser Seramiksan Ege Dekor Yapı olarak bugün açılışımızı gerçekleştirdik.  Yıllardır Ben ve Bülent Oskay Bey olsun tecrübemizle güzel işler yapacağımıza inanıyoruz. Ege Dekor yapı olarak Ödemiş’e yenilik kazandıracağız. Herkese hayırlı olsun ”dedi.

Açılışın ardında dua okundu.



Editör: Haber Merkezi