TRT1 ekranlarında yeni yayınlanan Yeşil Deniz dizisi izleyicilerin büyük ilgisini toplamaya devam ediyor. Burak Serdar Şanal, Öykü Çelik, Melis Babadağ, Mert Turak, Burak Alkaş, Ali Barkın, Emin Gürsoy, Renan Bilek, Zeynep Gülmez, Nuri Gökaşan, Yener Gürsoy, Jale Aylanç, Elvan Dişli, Nalan Yavuz, Özgür Yelaldı Uslu gibi usta oyuncuların bulunduğu bu dizi gerçek bir hikâyeyi anlatıyor. Bu kadar güzel bir komedi tarzında işlenmiş dizi Ege bölgesinin kültürünü ve tarımsal güzelliğini de gözler önüne sermeden yapamıyor.

Özellikle sosyal medyada da büyük ilgi gören Yeşil Deniz dizisinin Ödemiş'te çekiliyor olup, oyuncularından Özgür Yelaldı Uslu'nun da Ödemişli olmasıyla dikkatleri üzerine çekmesi gözlerden kaçmadı. Konuşma şeklini değiştirmesi istenmeyen tek oyuncu olan Özgür Yelaldı Uslu,1971 Ödemiş doğumlu Tiyatro Sinema ve Dizi oyuncusu. İzmir Dokuz Eylül Güzel Sanatlar Fakültesi 1994 yılı mezunu olmasının ardından özel şirketlerde çalışmış ve Şafak Fişek Ajansında oyunculuk yapmıştır.

Reklam filmlerinde oynayan Özgür Yeladı Uslu, son zamanlarda Çağan Irmak’ın sinema dünyasına büyük ses getiren ve bu zamana kadar en yüksek bütçeli filmi olan ‘Unutursam Fısılda’ filminin ekibinde de yer aldı. Murat Boz’un ilk kez bir filmde rol alacağı yeni gösterime girecek olan ‘Hadi İnşallah’ filminde de rol alan ve şivesiyle dikkatleri üzerine toplayan Özgür Yelaldı Uslu, yetenekli oyunculuğu ile yeni teklifler almaya başladı.


 İki kız çocuğu sahibi olması sebebiyle anne rollerinde hiç zorluk yaşamadığını da belirten oyuncumuz Ödemiş halkının sıcaklığını bizlere güler yüzü, konuşma şekli ve davranışlarıyla da hiç sakınmadan yansıtıyor. Özgür Yelaldı Uslu, ‘ Ödemiş’te büyük cevherler var.’ diyerek yeni oyunculara da sözleriyle destekte bulundu.

İzmir’de oturan ama sık sık dizi çekimi için Ödemiş’e gelen Özgür Yelaldı Uslu, dizi seti dışında zamanını babası emekli Matematik Öğretmeni Metin Yelaldı annesi Sevinç Yelaldı ve arkadaşları ile sohbet ederek geçiyor.
Editör: Haber Merkezi