HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Bayramın birinci günü olması dolasıyla protokol üyeleri Celil Ateşoğlu’nun ev sahipliğinde Ödemiş Yıldız Kent Arşivi ve müzesinde bayramlaşma töreni gerçekleştirdiler. 
Bayramlaşma törenine Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Ödemiş Jandarma Komutanı Mustafa Hüyüktepe, Jandarma Personel Binbaşı Hasan Yüzüak, Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat İçel, Ödemiş müftüsü Sebahattin Kesti, MHP Belediye meclis üyeleri Derya Coşkun,  Ceyhun Kınlı, MHP Ödemiş İlçe Başkanı İsmail Poyraz, Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran, Şoförler Odası Başkanı Tahir Silay,  mahalle muhtarları katıldılar.

Ateşoğlu “Bizler Ödemişli’yiz.  Burada kalacağız çalışmaya devam edeceğiz
Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu “Hepinizin Ramazan Bayramı Mübarek olsun malumunuz güzel bir ramazan ayını serin geçen bizi oruç tutarken hiç zorlamayan, ancak içerisinde yaşadığımız, zaman zaman bizi üzen bazı olaylar bununla birlikte bereketli mübarek bir ayı hep beraber geçirdik. Şimdi bu güzel ayın sonrasında da hakkettiğimiz bir şekilde inşallah Ramazan Bayramı`nı kutluyoruz. Tabii bayramın bereketi huzuru, barış getirmesi güzelliği özellikle birkaç gündür dün arife günüydü dışarı çıkıp dolaşan herkes fark etmiştir ki bayram bereketiyle beraber özellikle dışarda yaşayan Ödemişli’nin de ilçemize gelmesi ile beraber hem gelenleri hem karşılayanları hemde esnafın yüzünü güldürdü, çok güzel bir bereket getirdi tabii ki bir de arkasından sıcakları getirdi. Beklenen sıcaklarda geldi. Yaylalara gidecek olanlar sabırsızlardır diye düşünüyorum ama bizler Ödemişli’yiz.  Burada kalacağız çalışmaya devam edeceğiz. Bayramı da burada geçireceğiz. İnşallah bu bayram vesilesiyle hem ilçemize hem ülkemize ve insanlık alemine Huzur, barış, güven, mutluluk getirir. Bayramlar küslerin barıştığı, kırgınların barıştığı, dargınlıkları giderildiği, bir günlerdir. Bunlara vesile olur inşallah İlçemiz bundan sonrada daha nice bayramlar mutlu ve huzurlu bir şekilde erişir”.
 
Protokol üyeleri daha sonra Şehit ve Gazi ailelerine sonrada Ödemiş Mutahhar Şerif Başoğlu Huzurevi`ne ziyaret gerçekleştirdiler.

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi