HABER:FARUK ÇARK

Hafta başında Ödemiş’te Bankalar Caddesinde yoğun trafik akışının yanı sıra yaklaşan yılbaşı ve yılsonu olması üzerine banka önlerinde meydana gelen kuyruklardan dolayı yaya vatandaşlarında kaldırımları kullanmasında ara ara aksaklıkların yaşandığı görüldü.

Yaklaşan yılbaşı öncesi ve yılsonu bankalarda ve kurumlarda işi olan vatandaşlar trafiğin akışını ise yavaşlattığı ve trafiğin kilitlenme noktasına geldiği bildirildi.

Yeni bir haftaya girilmesinin ardından Bankalar Caddesi olarak da bilinen Gazi Caddesinde, tüm bankalar bir arada. Bankalarla olan işlemlerini yapmak, ödemelerini, gelen paralarını almak için bankalara akın eden vatandaşların oluşturduğu yoğun araç trafiği nedeniyle, Ödemiş’in en hareketli caddesi haline geldi.

Bankalar Caddesin de bulunan onlarca banka şubelerinde de sıralarını alan vatandaşlar işlem yaptırmak için kimisi banka içerisinde beklerken, Kimisi de bankada önlerinde kalabalık sıralar oluştururken bazı vatandaşlar kahvehanelere giderek zamanın dolmasını beklediler.

Editör: Haber Merkezi