HABER: NAZİF HARUPÇU


Yaklaşan 7 Haziran Milletvekili Genel seçimleri nedeniyle, Ödemiş’te Ak partililer ile milletvekilli adayları buluştu.

Rüya düğün salonunda düzenlenen Birlik, Beraberlik ve Dayanışma yemeğine Ak Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ve yönetim kurulu üyeleri, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, İlçe Başkanı Halil Demir, Kadın Kolları Başkanı Serpil Duman, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Pekdoğru, Belediye Meclis üyeleri, Mahalle temsilcileri, Sandık temsilcileri, Milletvekili adayları Ali Hadim, Müjde Çelik, ve liste öncesi aday adayları Sedat Şenbaş, Şerif Delibalta, Mesut Ekmekçi ve bazı muhtarlar ile çok sayıda partili katıldı.

Dayanışma yemeğinde İl Başkanı Bülent Delican, Belediye Başkanı Mahmut Badem ve İlçe Başkanı Halil Demir, Milletvekili adayları Ali Hadim ile Müjde Çelik masaları tek tek ziyaret ederek partililer ile sohbet ettiler.

Gece de Mehteran takımı konser verdi. Anadolu ateşi dans grubu çeşitli gösteriler yaptı. Semazenlerde gecede ilgi odağı oldu.

Gecenin ilk konuşmasını Ak Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Ali Hadim yaptı. Hadim konuşmasında, “Ben 12. Sıradayım. Bunda da var bir hayır. Bu parti de 13 yıl hizmet ettim. Ödemiş’te ve Küçük menderes havzasında kimse ile küskünlüğüm ve kırgınlığım yoktur. Allah’ın izniyle, bu can bu tende olduğu müddetçe hizmet etmeye devam edeceğim.

7 Haziran’da ayrı bir yıldız doğacak. Ödemiş’te güçlü bir teşkilatla, birlik ve beraberlik içinde, Belediyeyi aldıysak, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oylarımızı artırdıysak, yine de bu seçimde de aynı heyecanla çalışmaya devam edip, bu seçimleri de almak için gayret edeceğiz” dedi.

Ak Parti 2. Bölge Milletvekili adayı Müjde Çelik’te konuşmasında, “8 yıl partimizde Kadın Kolları başkanlığı yaptım. Hep beraber gece gündüz çalıştık. Başarılı Ödemiş teşkilatı 7 Haziran seçimlerinde yine sokak girip sokak çıkacağız” dedi.

Ak Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir’de konuşmasında, “Ak parti kurulduğundan beri 8 seçimdir tarihe tanıklık ettik. Bu seçim tarihin yazılacağı seçimdir. Bu tarihi yine 7 Haziran’da hep birlikte yazacağız.

Bu ülkenin geleceğini şekillendirecek seçime 35 gün kaldı. Bu seçimde her yeri adım adım gezerek hazırlanacağız. Bu konuda teşkilatıma güven sonsuzdur. Bu seçim hepsinden daha önemli. Amaca giden her yol mubah diyen bir yapı var. Çatı adayında gördük. Hepsi birleşti.

Şu 35 gün boyunca gecemize, gündüze katalım. Bu seçimleri başarılı bir şekilde sonuçlandıralım. Ancak bu sizlerin gayretleri ile olacaktır” dedi.

Ardından Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem yaptığı konuşmasında, “Teşkilatımız, dava arkadaşlarım, yol arkadaşlarım, geçen seçimlerde gösterdiğimiz dayanışmayı, şimdi daha fazlası ile göstereceğiz. Bundan şüphemiz yok. İl Başkanımız yoğun programına rağmen bu akşam ki dayanışma yemeğimize katılarak bizleri onurlandırdı. Kendisine teşekkür ederim. Biz yola çıktığımızda oy oranımız yüzde 17 idi ve Bugün yüzde 46’ları gördük. 30 Mart seçimlerinde bıraktığımız yerden ve kaldığımız yerden devam ettik. Ve Belediyeyi tekrar sizlerin destekleri ve gayretleri ile birlikte aldık.

Arkasından Cumhurbaşkanlığı seçiminde yine kapı kapı dolaştık ve

Karşımızda birleşmiş 14 partiye rağmen başarı ile çıtamızı yükselttik.

Yüzde 45,1’i gördük. Üç ay sonra yüzde 39’dan yüzde 45’e çıktık. Demek ki çalışınca oluyormuş. Ben 24 saat emrinizdeyim. Ama öncelikle ilçe teşkilatımız, il teşkilatımız, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız var. Meclis üyeleri ve teşkilatımızla daha fazla çalışıp seçime odaklanmamız gerekiyor. Biz teşkilatımız adına buradayız. Milletvekili adaylarımız, listeye giremeyen kardeşlerimiz var. Hep birlikte, el ele gönül gönüle 7 Haziran seçimlerine var gücümüzle hazırlanacağız. Gönül kırgınlığı yok, birbirimize hoş görü ile yaklaşacağız” dedi.

İl Başkanı Bülent Delican ’da şu konuşmayı yaptı. Delican konuşmasında, “Geçtiğimiz koalisyon döneminde halkımız yaşadıkları sıkıntıları gördü. 1 Milyar dolar paraya muhtaç idik. Bugün IMF’ye borç veren ülke konumuna geldik. Niye böyle oldu. Halkımız koalisyon hükümetine güven duymadı ve halkımız yeter diyerek, Ak Parti hükümetini iş başına getirdi.

Bugün geldiğimiz noktaya baktığımızda, Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında kurulan Hükümetin birçok badireleri atlattıktan sonra, 13 Yıldır birçok engellemelere karşın, Halkımızdan aldığımız güçle ve sizlerin güç birliği ile bizi kimse kıramaz. Birlik ve beraberliğimizi bozmayacağız. Ak Parti olarak Ödemiş’e yapılanlara bakacak olursak,

7 tane barajın olacağını kim söyleyebilirdi.

Ödemiş’in içme suyu ve sulama suyu sorununu çözeceğiz. Orman ve Su işleri Bakanımız havzamız için şans. Torbalı’da fetrek çayı için 48 tane iş makinası geldi. Önümüzdeki dönem daha iyi hizmetler olacak.

2023 hedefi ile ilk 10 ülke arasında olmak ve 500 milyar dolarlık ihracatla

Güçlü bir ülke olacağız. Önümüzü kesmek için gezi parkı olayları, 17 ve 25 Aralık darbeleri ile önümüzü kesmek istediler. Bu ülkede çok güçlü liderimiz var. Dış mihraklar, Orta doğuyu şekillendirmek istiyorlar. Çok güçlü bir Türkiye istemiyorlar. Oynanan senaryolar bu yüzden.

Bu nedenle sandıklara sahip çıkacağız. Ev çalışmalarını sürdüreceğiz.

Ana kademe, Kadın kolları ve Gençlik kollarından Üçer ekiple 9 kişi sandıklara sahip çıkarsak ve insanlara dokunursak, sorunları çözeriz.

Kendimizi iyi tanıtmamız gerekli. Lütfen oylarınıza talibiz diyeceğiz.

İnsanlara dokunun, gönüllere girin. Gönüllere girmeyen teşkilat başarılı olamaz. Her türlü sorunlarımızı arkamıza alacağız ve birbirimizin hata ve kusurlarını aramayacağız. Partimiz, Ülkeyi yüzyıllar boyu bu ülkeyi yönetmeye talip. Bu da sizlerin ve bizlerin gayretleri ile olacaktır. Bizde rütbe, mevkii, makamlar geçici ve hizmetler daimi olacaktır” dedi.

Editör: Haber Merkezi