HABER NAZİF HARUPÇU


Ödemiş Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, İlçede yeniliklere imza atmaya devam ediyor. 2014-2015 Eğitim ve öğretim yılında Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yunus Ergin tarafından oluşturulan Mehteran Takımı ilk konseri ile büyük beğeni kazanmış ve Ödemiş’te yapılan çeşitli etkinliklerde konser ve gösterileri ile büyük beğeni toplamışlardı.
Ödemiş’te ilklere imza atmak için çalıştıklarını ifade eden Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yunus Ergin şunları söyledi, “Ödemiş Halk Eğitim merkezi olarak, Sosyal, Kültürel projelerimizin daha da geliştirilmesi amacıyla sürdürdüğümüz çalışmaların geniş konsepti olarak bu sene Mehteran takımını kurarak Ödemiş’teki bir büyük eksikliği de böylece tamamlamış olduk. 2015-2016 yılı için Anadolu Ateşi dans topluluğunu oluşturacağız. Bunun için çalışmalarımız Eylül ayında başlayacak.
Anadolu Ateşi Dans topluluğumuz 500 kişiden oluşacak. Bu dans topluluğunda 50 kişilik sadece bayanlardan oluşan davul ekibini de oluşturacağız. Müracaatlara Eylül ayından itibaren kabul edeceğiz. Ancak şimdiden Halk Eğitim merkezi olarak alt yapı çalışmaları için kolları sıvadık. Kurslarımıza katılmak isteyen Bay ve Bayanların yaz mevsiminin bitiminin hemen ardından Eylül ayında müracaatlarını bekliyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi