2016-2017 Eğitim Öğretim yılı yarıl karne programı bu sene Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İstiklal İlkokulu’nda yapıldı. İstiklal İlkokulu’nda eğitim gören görme engeli öğrenci 7 yaşındaki Balım Gökçe Körpe’de karne heyecanı yaşarken Balım Gökçe Körpe’nin karne heyecanına anne Seçil Körpe ve baba Süleyman Körpe ortak oldular.

2016-2017 yılında Küçük Menderes Havzası’nda girişimlerimizle görme engeli bir öğrencimiz için özel bir sınıf açtıklarını belirten Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat İçel; “Okulumuz Ödemiş’in en köklü okullarından biridir. Geçtiğimiz günlerde okulumuzda ihtiyaç olan düzenlemeler İlçe milli eğitim müdürlüğümüz, hayırseverler okul aile birliğimizin destekleriyle okulumuzun fiziki koşullarında düzenlemeler yaptık. Bize destek olan başta hayırsever işadamımız Nurettin Uzun başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.2016-2017 yılında Küçük Menderes Havzası’nda girişimlerimizle görme engeli bir öğrencimiz için özel bir sınıf açtık. Bugün de öğrencimiz Balım Gökçe Körpe’ye ailesi ile birlikte karnesini verdik.”

Enerji bakanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde Türkiye çapında Enerji verimliliği haftası nedeniyle resim yarışması düzenlendi.  Düzenlenen yarışmada ilkokullar arasında üçüncü olan İstiklal İlkokulu 1. sınıf öğrencisi Egemen Kırlıer ile Ödemiş’te Verem Savaş Haftası nedeniyle ilçe bazında düzenlenen resim yarışmasında ikinci olan üçüncü sınıf öğrencisi 9 yaşındaki Eylül Aksoy‘a İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat İçel tarafından ödül verildi. Ödemiş Belediyesi Bando ekibi tarafından okul bahçesinde tören öncesinde mini bir konser verildi. Tören sonunda öğrenciler Ödemiş Belediyesi Bandosu eşliğinde İstiklal Marşını söylediler.

Editör: Haber Merkezi