HABER: TOLGA KIZGIN


Ödemişspor, Ertuğrul Ormancı Sosyal Tesislerinde ilk antrenmanına çıktı. Saat 16.00 da bir araya gelen futbolcular ve kulüp yöneticileri ilk olarak Ertuğrul Ormancı Spor Tesisleri Sosyal salonunda toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya futbolcular ve teknik heyet, Kulüp Başkanı Halil Güler katıldı. Teknik heyet futbolcular ve Başkan Halil güler bir arada toplantı gerçekleştirdi.

Yeni bir kadro

Ödemişspor Teknik Direktörü Osman Demir toplantı salonunda futbolculara yaptığı konuşmada, “ Yeni bir ekip olmak çok zor, sizlerde biliyorsunuz. Bundan dolayı biz böyle bir ekip yarattık. Benim için tecrübeli ve genç oyuncu aynıdır. Tecrübeli ve genç futbolcular ayrılır gibi bir düşünceye kesinlikle sahip olmayın. Burada kim formayı çok isterse, o alacak. Biz bugün topbaşı yapacağız. İlk olarak bir durum söz konusu olduğu zaman teknik heyetle görüşmenizi istiyorum. Bir probleminiz olduğu zaman, bir sıkıntınız olduğu zaman bunu teknik heyete bildirin. Aramızda çözeceğimize inanıyorum“ dedi.

Başkan Güler, “Hedefimiz şampiyonluk“

Başkan Halil Güler, “ Hayırlı uğurlu olur inşallah. Hedefimiz şampiyonluk. Birlik ve beraberlik içinde Ödemişspor’umuza katkı sağlayacağımızı umut ediyorum. Futbolcu arkadaşlarımın gözlerinde o ışıltıyı görüyorum. Futbolcularımızla güzel çalışıp, güzel mücadele edeceğiz. Elimizden gelen ne olursa yapacağız. Ödemişsporlu taraftarlar ve yöneticiler olarak sizlerin yanınızdayız. Sizden tek istediğimiz çalışmanız ve başarı ile anılmanız“ dedi.

Osman Demir,“ Yönetime çok teşekkür ediyorum. Masaya ismini yatırdığım tüm oyuncuları kulübümüze kazandırdılar.  Bundan sonra çalışma ve birlik olma zamanıdır.

Zihinsel antrenmanlarda yapacağız

Demir, “Belirlediğimiz program doğrultusunda çalışmalarımızı yapacağız. Ödemişli taraftarlardan inanılmaz bir beklenti görüyorum.“ Daha nasıl iyi yerlere varabiliriz?“ ve  “Daha nasıl iyi olabilir ?“ soruları için zihinsel antrenmanlarımız olacak. Takım içerisinde grupçuluğa karşı olan bir teknik direktörüm.“

Kaybedecek senelerimiz yok

Teknik Direktör Demir, “2 Ağustos Pazar gününe kadar Ertuğrul Ormancı Sosyal Tesislerinde antrenmanlarını gerçekleştirecek olan Ödemişspor daha sonra Gölcük’e kampa çıkacak. Teknik Direktör Osman Demir, “Bu kulüpte geçmiş senelerde forma giyen eski futbolcularda, ayrıldıktan sonra parasını almış ve alacağı kalmamışsa sizlerin de içi rahat olsun. Yönetimimiz bu işi çok kolaylaştırdı. Bu yüzden artık kaybedecek senelerimiz yok. Bizim tek hedefimiz profesyonel lig ve o ligde kalıcı olmak.“

Yattara transferinden sakat olduğu için vazgeçildi

Yattara’yı almak istedik. Transfer ile bire bir ilgilendim. Belçika’da forma giydiği kulüp ile görüştüm. Fakat Yattara sakat olduğu için transfer gerçekleşmedi. Çünkü sakat olarak alsaydık hem kulübe hem de takıma zarar olurdu. Kulübümüzde artık transfer dönemi kapandı. Ben bu sezon öncesi yapılan transflerde her futbolcuyu araştırarak aldım.

İlk antrenman öncesi Kurban kesildi

İlk antrenman öncesi toplantı yapan teknik heyet ve futbolcular, daha sonra formalarını giyerek saha çıktı. Daha sonra yapılan duaların ardından bir kurban merasimi gerçekleşti. Bu şekilde futbolcular sahada bir araya gelerek ilk antrenmana başlamış oldu.

 





Editör: Haber Merkezi