HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU



Bölgesel Amatör ligde bu sezon mutlak şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Ödemişspor transferin son gününde yaptığı transferle dikkat çekti.  Ödemişspor Bartınspor'dan Emrah Sansar, Bergama Belediyespor'dan Mert Yüksel ve Cizrespor'dan Erdi ' ile birlikte İnegölspor'dan Süper Lig Patentli Tecrübeli Oyuncu Uğur Kavuk’u kadrosuna kattı. Öte yandan yeni sezon açılışını ise Bugün saat 17.30 da Saraçoğlu Stadı’nda yapacak olan Ödemişspor daha sonra Kuşadası ile bir karşılaşma yapacak karşılaşma öncesi ise sezon açılışına gelen taraftarlara futbolcular ve teknik heyet tanıtılacak.

Sezon açılışı öncesi, görüştüğümüz Ödemişspor Teknik Direktörü Osman Demir, “Biz dünden itibaren yaptığımız transfer ile birlikte eksik olan yerlerimizi tamamladık. Bundan sonra yapacağımız üçüncü kamp çalışmalarımızda eksiksiz olarak çalışıp, uyum sorununu aşarak oyun kurgumuzla birlikte en  iyi şekilde hazırlanacağız. Kampta yapacağımız iki hazırlık maçı ile lige hazır bir takım olacağız. Cuma günü yapılacak kura çekimi ise bizim için hayırlısı ne ise olsun. Hedefimiz taraftarımızı güzel bir futbol izleterek hak ettiğimiz yere yani 3.lige çıkmak istiyoruz. Ödemişspor’lu Tüm taraftarlarımızı maçlarımızı izlemek ve desteklemeleri için stadımıza bekliyoruz“ dedi. Ödemişspor’un dün Saraçoğlu Stadında yaptığı antrenmanı bir grup Ödemişspor’lu taraftar izledi.

Ödemiş Belediyespor’un grupları belli oldu

Bir başka kulüp olan ve Süper Amatör Lig’de mücadelesine devam edecek takım olan Ödemiş Belediyespor’un ise Grupları belli oldu. Süper Amatör lig maçları  03-04 Ekim tarihinde başlayacak. Süper Amatör lig gruplarında mücadele edecek takımlar,  Alaçatıspor, Fbm Balçova Yaşamspor, Selçuk Efes Belediyespor, Kuruçeşmespor, Şirinyerspor, Gaziemir gençlikspor, Seferihisarspor, Urla Gençlikspor,  Bayındırspor, Çeşme Belediyespor, Güzelbahçe Belediyespor,  Güraltayspor,  Narlıderespor, Ödemiş Belediyespor, Süper Amatör Lig’de mücadelesine devam edecekler.

Editör: Haber Merkezi