HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Gazeteci ve İBB personeli Kerem Karamanlıoğlu ’nun kardeşi Uğur Karamanlıoğlu yeni bir iş yeri açtı. 

İşletmeciliğini Uğur Karamanlıoğlu ’nun yaptığı Çizgi Perde & Tasarım Ödemiş İnönü Mahallesi Zafer Caddesi No: 14/A da hizmette girdi.

Açılışa Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, CHP Ödemiş İlçe Başkanı Hamdi Halis, AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Ramazan Şerif Delibalta, Belediye Meclis üyeleri, Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş' İzmir Büyükşehir Belediyesi Ödemiş Yerel Hizmetler koordinatörü Cumhur Şener Ödemiş İnönü Mahallesi muhtarı ve Muhtar Derneği Başkanı Nihat Savuran, Mahalle muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı.

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, “Genç girişimci kardeşlerimizin iyi hizmet vermek adına Perdelerle bir şeyleri gizlemek değil, estetik ve güzellik acısından bulunduğumuz mekânlara evlere, işyerlerine, yeni değerler katmak adına birkaç haftadır, böyle düşünerek ve hazırlanarak, bugünlere geldiler, geldik. Bugünde böyle günü belirledik. Hepinizin adına açılan bu işyeri sadece bir işyeri değil gerçekten eşin dostun bulunduğu mekânlarda düğünlerde veya mekânlarda değişiklik olduğunda uğrayabileceğiniz. Ve kendileri gibi akıl ve fikir ve bilgisayar ve dijital ortamda yardımcı olarak, bizlere güzel bir hizmet vereceklerine yürekten inanıyoruz.  Kentimizde açılan her yeni işyeri yeni bir umut, yeni bir canlılık. Karamanlıoğlu ailemizin bu işyeri hayırlı olsun diyor, bol kazançlar diliyoruz” dedi.

Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, “ Bizler artık Beydağlı ve Ödemişli değil bizler hep beraber bir dostuz. Açılan her bir yer hem ilçeye güzellik, hem de bir rekabet ortamında iyi bir iş yapması dileğimle yeni yerimizin hayırlı uğurlu olmasını ve bol kazançlar diliyorum”

Uğur Karamanlıoğlu, “Açılışımıza katılan başta Ödemiş Belediye Başkanımız Mehmet Eriş'e, Beydağ Belediye Başkanımız Feridun Yılmazlar'a, Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş'e, İBB Bölge Koordinatörü Sayın Cumhur Şener'e, İBB ve Ödemiş Belediyesi Meclis Üyelerine, Siyasi Partiler İlçe başkanlarına, Oda, Birlik ve Kooperatif Başkanlarına, Muhtarlarımıza, Basın Mensuplarımıza katılımlarından dolayı, ayrıca mesajlarını, çelenk, çiçek ve hediyelerini gönderen tüm dostlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi