Kaliteli, sağlıklı ve doğal olan Bülent Börek, lezzetini Türkiye’nin yanı sıra tüm dünya tüketicileri ile buluşturup, tüketicinin kendini iyi hissedeceği hijyenik ve şık mekanlar sunarak sektörde adından söz ettiriyor.

“Haftanın Her Günü Hizmetinizde” Pandemi sürecinde de tüm tedbirleri alarak eşsiz lezzetini üretmeye devam eden Bülent Börekçilik, hafta içi saat 06.45 ile 15.00 arasında Cumartesi günü saat 07.00 ile 16.00 arasında,  Pazar günü saat 08.00 ile 16.00 arasında hizmet veriyor.

1 porsiyon börek 9,5 lira, 1kg börek 38 lira, tepsi börekte 170 + 25 tepsi depozitosu,  kıymalı börek porsiyon 12 lira, 1kg kıymalı börek 48 lira, tepsi börekte 215 + 25 tepsi depozitosu liradan satışa sunuluyor. “Paket Servisi Var” Siparişleri anında değerlendiren ve çıtır çıtır lezzetini hiç soğumadan müşterilerine ulaştıran Bülent Börekçilik, müşterilerinden tam not almaya devam ediyor.

Uzadıkça uzayan lezzetiyle müşterilerinden tam not alan lezzeti ala Bülent Börekçilik Ödemiş’te müşterilerini bekliyor.

İşletmeci Okan Keçeci “Yaklaşık 2 sene önce İzmir Karşıyaka’da başladığımız Bülent Börekçilik serüvenimize geçen ay İzmir’imizin bir diğer güzelliği olan Ödemiş’te de devam etme kararı aldık. Ödemiş ilçesini seçerken araştırmalarımız sonucunda buradaki insanlarımızın yeniliklere açık olduğunu öğrendik. El açması olan içerisinde 3 çeşit Akdeniz yöresine ait özel karışım peynirlerimiz, baklava yufkasıyla açılıp tereyağıyla pişirilen, ayrıca çeşit olarak %100 dana eti olan kıymalı Bülent Böreği denemeniz için siz değerli Ödemişlileri işletmemizde misafir etmekten onur duyarız. “

 “Geri Dönüşlerden Memnunuz”

Müşteri velinimetimizdir ilkesiyle daima en iyi olmak vazgeçilmez hedefimizdir diyen Keçeci, evrensel mesajıyla lezzeti buluşturuyor. Bu ülkenin bir markası olmanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Keçeci, “En önemli sermayemiz insan kaynağımızdır. Üstün iş ahlakı ve dürüst çalışmak ilkelerine uymak düsturumuzdur.  İşletmemizde koronavirüs önlemlerimizi alarak, meşhur böreğimizi Ödemişli vatandaşlarımıza sunuyoruz. Geri dönüşler bizi çok mutlu ediyor” dedi.

Editör: Haber Merkezi