HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Ziyaretlere Ödemiş Muhtarlar Derneği Başkanı ve İnönü Mahallesi muhtarı Nihat Savuran, Ödemiş Belediyesi Muhtarlık masası Birimi Müdürü Şerif Şen ve muhtarlar katıldı.

Muhtarlar ilk olarak Ödemiş İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. Muhtarlar daha sonra sırasıyla Garnizon Komutanlığı Askerlik Şubesini ziyaret etti. Burada Muhtarları Üsteğmen Fatih Uğur Koştan’ın eğitimde olması dolasıyla yerine vekâleten bakan Asteğmen Mehmet Ertem karşılarken, muhtarlar buradan Ödemiş Cumhuriyet Savcısı Tuğba Akalın’ı, Ödemiş Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi'yi, Gaziler Derneği Başkanı Selahattin Aktaşoğlu ’nu, Atatürk Mahallesi eski muhtarı Abdulbaki Çöken’i evinde ziyaret ettiler. Sohbet ortamında geçen ziyaretlerde muhtarların günü kutlandı.
Nihat Savuran ve beraberindeki Muhtarlar daha sonra Bengisu Mahallesinde uzun yıllar görev yapan ve vefat eden Muhtar Mustafa Yumrutaş’ın ve Şirinköy Mahallesi muhtarlığında görev yaparken vefat eden İbrahim Özdemir’in kabrini ve Özdemir ailesinin evini ziyaret ettiler.





Editör: Haber Merkezi