2014 yılı, mobilya ve ağaç işleme makineleri, mobilya yan sanayi ve orman endüstrisi alanlarında Türkiye ve dünyanın lider firmalarının buluşma noktası, Ağaç İşleme Makinesi ve İntermob fuarları için önemli bir kilometre taşı olan Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde, 27 Eylül – 1 Ekim tarihlerinde gerçekleşen ağaç işleme makinesi ve İntermob fuarlarına Ödemiş Marangozlar ve Mobilyacılar Odası üyesi 48 kişi katıldı.

Pazar Günü fuara giden oda üyeleri gelişen teknoloji ve yeni mobilya ve ağaç çalışmaları hakkında fuar alanında bilgi sahibi oldular.

27 yıldır Türkiye’de sektörün tartışmasız en önemli fuarları arasında olma başarısını sürdüren Ağaç İşleme Makinesi ve İntermob fuarı, geçtiğimiz yıl 30 ülkeden 880 firma katılım göstermişti. 30’un üzerinde ülkeden 1000’e yakın firma ve firma temsilciliğinin katılımı beklenen fuarlar sektördeki tüm gelişmelerin ve yeniliklerin Türkiye ve Avrasya coğrafyasındaki ilk adresi olacak. Mobilya ve ahşap endüstrisine, makine, donanım, aksesuar ve sistemler sunan ülkemiz ve dünyanın lider üreticilerini bir araya getiren fuar dünyanın 90 ülkesinden 65 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırladı.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan oda Başkanı Nihat Kâhya “Fuarların üyelerimizin kendilerini yenilemeleri ve gelişen teknolojiye ayak uydurabilmeleri için büyük önem taşıyor. Bu konuda oda olarak bize de üyelerimiz için elimizden gelen fedakârlığı yapıyoruz. Üyelerimize bu tür faaliyetlerinde her zaman yardımcı olmayı çalışacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi