Ödemişli fotoğrafçılar artık sadece sünnet, nişan, düğün ve özel gün ve geceler için çekim yapmıyorlar.

Günümüzün değişen ve gelişen şartları ve son yıllarda Fotoğrafçılıkta devrim niteliğindeki teknolojik gelişmelerde buna paralel mesleğe olan ilgiyi ve cazibeyi artırdı.

Ödemiş’te Geçtiğimiz yıl Kasım ayında hizmete giren 35 mm  fotoğraf stüdyosunun genç ekipleri  Çetin Özer ve Osman Türkkan, bu alanda  farklı olmak üzere çıktıkları yolda başarılarına başarılar katıyorlar.

Dış çekimler konusunda oluşturdukları Havakopter ile geçtiğimiz seçim döneminde CHP’nin Ödemiş mitingini havadan çektiklerini ifade eden Osman Türkkan, Siyasi partilerin, mitinglerin, sektör toplantıları ve diğer etkinlikler ile fotoğraf ve video çekilmesi zor olan alanlarda büyük kolaylık sağlamakta.

Son olarak da, Bodrum’a bağlı  Yalıkavak’ta, Torba ve Güvercinlik’te havakopter ile Rafet-El Roman’ın video klip çekimlerinde yer aldık. Üç gün süren çekimlerde Ödemiş’in adını da duyurma imkânı bulduk.

Çekimlerimiz teknik ekipçe beğenildi.

Ödemiş ve çevresinde dış çekimler konusunda da çeşitli yerlerde çekimlerimiz oldu. Profesyonel çalışmalarımızı gün geçtikçe kamuoyunda daha iyi duyurma adına titiz çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi


NAZİF HARUPÇU

Editör: Haber Merkezi