Ödemiş Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Yarınlar Derneği tarafından 
Düzenlenen gezi kapsamında dernek üyeleri ve çocukları Kuşadası Davutlar Milli Parkında hem kamp yaptılar, hem de denizin tadını çıkardılar.
Ödemiş Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Yarınlar Derneği Başkanı Serpil Aksoy Baştürk ve yönetim kurulunca düzenlenen geziye 55 engelli ve yakını katıldı.
İzmir Seyahat tarafından temin edilen otobüs ile Ödemişli engelliler Denizin ve kampın keyfini çıkardılar.
Dernek Başkanı Serpil Aksoy Baştürk şunları söyledi, “Engelli bireylerimizi denizle buluşturmak ve aileleri ile kamp yapmalarını sağlamak amacıyla organizasyon düzenledik.
Bu kapsamda İzmir Seyahatten Hakan Acun'un desteği ve kaptanımız Mehmet Baştürk ile güzel bir deniz seyahati yapma imkânı bulduk. Bu gezimizde bizim tüm anlarımızı resimleyen Erdal Göksen'ine de teşekkür ediyorum. Bizleri böyle mutlu ve neşeli görünce eserleriyle övünsünler diye. Ayrıca Engelli bireylerimizden bazı imkânları esirgeyenler için paylaşıyoruz. Bu mutluluk tablosunda imzaları olmadığı için belki azıcık da olsa üzülsünler diye. Hayatlarında ilk kez denizle tanışan özel çocuklarımızla serinlemek var ya her şeye değer. Engelli bireylerimizin içinden gelerek kelimelere dökülen duygu seli ile seneye bizi tekrar buraya getirin demeleri en güzel mutluluk. Bu çocukları bu denli mutlu eden bu gezimizdeki Araç konusunda sponsor olan ve isminin açıklanmasını istemeyen değerli Dernek üyeme de ayrıca sonsuz teşekkürler ederim. Götüremediğimiz engelli bireylerimiz-den şimdiden çok çok özür dileriz. Elimizde olsa tüm engelli kardeşlerimize yaz kampı düzenlemek isterdik. Gelecek yıl daha güzel bir organizasyon düzenlemek istiyoruz” dedi.
Editör: Haber Merkezi