Ödemişe yeni atanan kaymakam Celil Ateşoğlu görevine başladı. Göreve başladığı gün, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Ödemiş Emniyet Müdürü Okan Kestek, Ödemiş Toplum sağlığı Müdürü İbrahim Telliel, Ödemiş Süleyman Demirel Mahallesi Muhtarı Necmiye Aksoy, Tapu Müdürü Ethem Yalçın ve çalışma arkadaşları, Ödemiş Ak Parti İlçe Başkanı Ali Hadim başta olmak üzere Ödemiş bürokrasisinde görev yapanlar Kaymakam Celil Ateşoğlu’nu makamında hoş geldin ziyaretinde bulundu.

Ödemiş’in yeni Kaymakamı Celil Ateşoğlu “Tahinim Ödemişe çıkmasından dolayı çok mutluyum. Ödemiş şirin güzel bir ilçemiz. Ödemiş gibi Kuva-yi milliye ruhunun yaşandığı bir şehre hizmet etmek benim için büyük bir onur olacaktır.”Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu’nu makamında ziyaret eden, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem ve Ak parti İlçe Başkanı Ali hadim konuyla ilgili olarak görüşlerini bildirdiler.

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem “ Yeni Kaymakamımız Celil Ateşoğlu’na hoş geldin ziyaretinde bulunduk. Kendisinin ilçemize güzel çalışmalar yapacağından şüphemiz yok, uyum içerisinde huzurlu bir aile ortamında Ödemiş’in kalkınması, gelişmesi için elimizden geleni hep birlikte yapacağız. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz.”

Ödemiş Ak Parti İlçe Başkanı Ali Hadim “Sayın Kaymakamımızın ilçemize atanmış olmasından dolayı büyük mutluluk duyduk. Kendisine Ak parti ilçe teşkilatını adına başarılar diliyorum. İlçemize güzel katkılar sunacağına inanıyorum.”Ödemiş Kaymakamını makamında ziyarette bulunan Ödemiş Süleyman Demirel Mahallesi Muhtarı Necmiye Aksoy “Sayın kaymakamımıza Hoş geldin ziyaretinde bulunduk. Kendisiyle tanışmak bizi onure etti. Ödemişe güzel katkılarda bulunacağını düşünüyorum. Süleyman Demirel Mahallesi Muhtarı olarak her zaman çalışmaların da destek olmaya hazırız. Görevinde başarılar diliyorum.”

Ödemişe yeni atanan Kaymakam Celil  Ateşoğlu’nun özgeçmişi şöyle; 1963 yılında Malatya ilinde doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Karaman ilinde tamamlayarak 1984-1985 döneminde Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesinden mezun oldu. 27.04.1986 tarihinde Çorum Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı. 3 yıllık staj sonrasında sırasıyla Buğdur ili Ağlasun ilçesi, Gümüşhane ili Şiran ilçesi, Mersin ili Mut ilçesi, Elazığ ili Keban ilçesi, Zonguldak ili Devrek ilçesi, Isparta ili Eğirdir ilçesi ve Aydın ili Söke ilçesi Kaymakamlık görevlerinde bulundu. 15.09.2008 tarihinde Kocaeli ili Karamürsel ilçesi Kaymakamlığına atandı. İçişleri Bakanlığınca gönderildiği Leicester Üniversitesinde 1 yıl süre ile master yaptı. 03.09.2014 tarihli resmi gazetede çıkan kararname ile İzmir ili Ödemiş ilçesi Kaymakamlığına atanan ATEŞOĞLU, evli ve iki çocuk babası olup iyi derecede ingilizce bilmektedir.

 

 

 

Editör: Haber Merkezi