Radyo Remix 21.yıl dönümünü kutlarken, bizde Radyo Remix sahibi Rasih Bozulu ile yayın hayatına başlama tarihi ve Remix hayata geçirilmesine ilgili olarak, bir söyleşi yaptık. Bozulu Remix yayın hayatıyla ilgili yaşadıklarınızda satır aralarına serpiştirdi.

95 yılında yayın hayatına başladıklarını belirten Radyo Remix Rasih Bozulu “Radyo Remix dinleyicileri ile ilk buluşmamızın tarihi olan 28.Nisan gününde başladığımız yayın hayatımıza 1995 yıllında bu yana geçen süreçte 20 yılı geride bırakarak 21 yılımıza ulaşmış bulunmaktayız. Ödemişliler ve Küçük Menderes Havzası dinleyicileri ile birlikte geçen yıllarda iyilikleri, güzellikleri, sevgileri paylaştığımıza inanıyorum. Bundan sonrasında da yine bizleri bugünlere taşıyan Ödemişli ve Küçük Menderes Havzası dinleyicilerimizle birlikte olmayı diliyoruz.”

Programında bir çok  siyasiyi ve sanatçıyı konuk ettiğini ve radyo programcılığının yanında 1 yılık bir gazete deneyimin olduğunu belirten Rasih Bozulu “Radyo programlarımızda, birçok siyasi ünlü konuğumuz oldu ( eski kültür bakanı İstemihan Talay, şu an Ankara BŞBB Melih Gökçek, eski Milletvekili Mehmet Özcan, Eski Milletvekili Mehmet Özkan, Millet Vekili Rahmi Aşkın Türeli, Ödemiş İlçe Parti Başkanları, Ödemiş ve Küçük Menderes Havzasının belediye başkanları) Ödemiş’in mahalle muhtarları ve dernek başkanlarıyla bir çok programa imza attık. Ödemiş’ in Kültür ve Sosyal yaşamına katkı sağlayan birçok organizasyona ev sahipliği yaptık.(örneklersek nedim saban tiyatrosu şen makas oyunu, grup gündoğarken ve Göktan konseri, Arda Kural stand up gösterisi gibi ilk aklıma gelenleri sıralayabilirim) ayrıca radyo Remix programlarında birçok ünlü sanatçıyı canlı bağlantılarla konuk ettik. Ayrıca Ödemiş’te tiyatroya gönül vermiş arkadaşlarımızla birlikte radyo tiyatrosu adı altında arkası yarın programlarımızı gerçekleştirdik.2008 yılında Dilek Acar Özdemir ile birlikte isim babası olduğum yerel güç gazetesini yayın hayatına geçirdik 1 yıla yakın süre gazetecilik deneyimim oldu.”

Son olarak dinleyicilerine şöyle seslenen Rasih Bozulu “2011 yılında radyo Remix bülten dergisini Ödemişliler ve Küçük Menderes Havzasıyla buluşturduk. Bundan sonrasında da yine bizleri, bugünlere taşıyan Ödemişli ve Küçük Menderes havzası dinleyicilerimizle birlikte olmayı diliyoruz. Bizi bu aralar en mutlu eden şey ise duyduğumuz şu cümleler ; “Sizinle Büyüdük”, “Sizinle yaş almaya devam ediyoruz”

 

 

Editör: Haber Merkezi