Ödemiş Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Bele-diyesi arasında ortak çalışma kapsamında Ödemiş'in park ve bahçeleri artık Ağaç A.Ş destekli olarak yeniden düzenlenecek.
Bu çalışmalar çerçeve-sinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ağaç A.Ş Satın Alma Şefi Abdurrahman Çetinkaya, İstanbul Üni-versitesi Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanı Prof.Dr. Yahya Ayaşlıgil ve Etüt Proje Biriminden Ayşe Seda Toksöz, Mehlika Asra Cebeci Belediye Başkanı Mahmut Badem'e ziyarette bulundular.
Belediye Başkanı Mahmut Badem Ödemişin Park Bahçe Düzenlemesi kapsamında Park Bahçe Mimari ve Ödemiş Park-larının Restorasyon Projeleri üzerinde çalışarak istişa-relerde bulunuldu. 
İlçemizdeki mevcut parklarda peyzaj uygulama çalışmaları yapılacak diye ifade etti.
Başkan Mahmut Badem; “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş'ın katkılarıyla Ağaç A.Ş Genel Müdürümüz tarafından ilçemizdeki üre-tim konusunda inceleme-lerde bulunuldu ve önü-müzdeki günlerde alım sözleşmesi yapılacak. 
Aynı zamanda ilçemiz-deki mevcut parklarda da peyzaj uygulamaları yapıl-ması konusunda bize destek olacaklar. 
Ödemiş merkezde bulu-nan Ulus Meydanı, Salı Pa-zarı, 3 Eylül Parkı, Havuz-lu Park ve yeni istasyon ile eski istasyon arasında bulu-nan yeşil bantta incele-melerde bulunan ekip, bu bölgelerde ağaçların korunarak proje hazırlan-masında katkı sağlayacak-lar.  Katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Ağaç A.Ş yetkilileri, Belediye Başkanı Mahmut Badem ve İmar ve Şehircilik Müdürü Nermin Pervan hazırlanacak çalışmalar üzerinde Ödemiş'in hali hazır park bahçe projeleri üzerinde görüş alışverişi yapıldı. 
Editör: Haber Merkezi