HABER: NAZİF HARUPÇU


30 Mart Yerel seçimlerinin ardından bir yandan borçları ödemek için çaba gösteren, bir yandan da 99 mahallenin sorunlarını çözmeye çalışan Ödemiş Belediyesi, yatırım programları kapsamında, mahallelerin sorunlarını çözmeye başladı.

Ödemiş Belediyesi, sınırlarına dahil edilen yeni mahalleler arasındaki hizmet eşitliğini sağlamak amacıyla mahalle statüsüne geçen yerlerde çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Geçtiğimiz hafta, Büyükavulcuk ve Demircili mahallelerinde kilit taş döşeme çalışmaları başlatan Ödemiş belediye ekipleri, bu hafta Ertuğrul ve Küre mahallelerinde çalışmalara başladı.

 Bin metrekare kilit taşı döşeniyor

Her iki mahallede de yaklaşık bin metrekare alanda kilit taş döşemesi yapılarak, hem vatandaşların toz ve çamurdan kurtulması hem de kentin modern bir görünüm kazanması sağlanacak.

Mahalle statüsüne geçen bölgelerdeki çalışmalara özen gösteren Ödemiş Belediyesi, muhtarların ve vatandaşların taleplerini en kısa sürede değerlendirmektedir. Bu çalışmalar kapsamında dokuz aylık süreçte, birçok mahallede yol düzenleme, tuvalet yapımı, düğün salonu tadilatları, boya ve iki mahallede halı saha gibi işler yapıldı. 

Editör: Haber Merkezi